• Akcia
Proteínová zmes na pečenie – chlieb
Nutri-score B
Proteínová zmes na pečenie – chliebProteínová zmes na pečenie – chlieb
Proteínová zmes na pečenie – chlieb
Proteínová zmes na pečenie – chlieb

Proteínová zmes na pečenie – chlieb

Proteínová zmes na pečenie – chlieb

Proteínová zmes na pečenie – chlieb

Nutri-score B

Proteínová zmes na pečenie – chlieb (560 g)

  • Stay fit
  • 560 g
  • od 3. kroku

Zmes na prípravu proteínového chleba bohatého na vlákninu.

  • Vysoký obsah bielkovín
  • Zdroj vlákniny
  • Bez zbytočných sacharidov

15,80 €(Odporúčaná cena)

3,50 €6,25 €/kg

SkladomNajnižšia cena za posledných 30 dní: 3,50 €

Zmes na chlieb – krásne chrumkavý

Zmes na prípravu proteínového chleba bohatého na vlákninu.

Zmes na proteínový chleba

Siahate v regáloch po low carb pečive? Upečte si ho doma. Nie je nad ešte teplý, jemne slaný chrumkavý chlebík.

Malé porovnanie

Náš chlieb má viac ako o polovicu sacharidov menej ako bežný chlieb z obchodu.

Účinky fazuľa fava

Základom zmesi je fazuľa fava, jeden z najkvalitnejších zdrojov rastlinných bielkovín (1 plátok chleba = cca 18 g bielkovín).

Zmes na pečenie proteínového chleba KetoDiet

Veľa dobrého vo vnútri

Fava je zároveň bohatá na vlákninu, vitamíny a minerály. Spolu s psylliom podporuje trávenie.

Nezameniteľná chuť

Súčasťou zmesi sú aj celozrnná, ľanováražná múka. Dodávajú chlebu výnimočnú chuť a konzistenciu.

Naozaj ľahké pečenie

Zmes len zmiešate s vodou a dáte piecť. My sme do cesta pridali tekvicové semienka. Chlebík vám bude chutiť s ľahkou nátierkou alebo ako príloha k zeleninovým šalátom.

Nátierky na chlieb

Prikladáme pár tipov na vynikajúce diétne nátierky – šunková, pikantná syrová, nátierka z červenej šošovice alebo napríklad tekvicová nátierka. Potrite nimi doma upečený chlebík.

Tip na prípravu chleba

Pred vložením do rúry môžete do cesta zamiešať aj hrsť nasekaných mandlí alebo vlašských orechov a semienok (tekvicových, slnečnicových, sezamových).

Pre tých, ktorí radi pečú, máme aj recept na keto chlieb a domáce low carb žemle.

Martina Weisserová manažérka produktového oddelenia a diétna trénerka KetoDiet
Martina W.Výživová poradkyňaMartina Weisserová

Postup prípravy

  1. Rúru predhrejeme na 170 °C.
  2. Zvolíme počet porcií podľa ľubovôle: 1 porcia = 40 g zmesi + 40 g (40 ml) studenej vody.
  3. Pripravíme si nádobu, do ktorej nasypeme odváženú zmes.
  4. Zalejeme ju daným množstvom vody.
  5. Zmes ručne premiešame, až vznikne hladké cesto.
  6. Hneď po premiešaní nalejeme cesto do formy.
  7. Cesto vložíme do rúry a pečieme dozlatista v závislosti od množstva cesta 40 – 50 minút.
  8. Rúru počas pečenia už neotvárame.
  9. Chlieb z formy vyklopíme na mriežku a necháme vychladnúť.

 

Odporúčanie: Silikónovú formu nie je nutné vymazať. V prípade iného materiálu formu radšej vymažte alebo vyložte papierom na pečenie.

  • Balenie: 560 g
  • Dávkovanie: 40 g
  • Dávok v balení: 14

Buďte prvý, kto ohodnotí tento produkt

Náš systém zaručuje, že recenziu môže pridať iba zákazník, ktorý zakúpil príslušný druh tovaru. Overujeme tak, odkiaľ recenzie pochádzajú, a zaisťujeme ich hodnovernosť.

Pamätajte, že ste za svoje príspevky zodpovední. Ďakujeme, že dodržiavate právne predpisy, a to vrátane regulácie zdravotných tvrdení..

Inšpirujte sa príbehmi našich zákazníkov

Mohlo by vám tiež chutiť

Vezmite produkt do kuchyne

Proteín rovno do e-⁠mailu

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov