* Výsledky tejto diéty nie sú zaručené pre každého a líšia sa podľa individuálnych dispozícií klienta. Pred začatím diétneho programu odporúčame poradiť sa s lekárom.
Proteínové vianočné perníčky
Popis produktu
V predvianočnom čase sa každý rád zababuší do deky s miskou obľúbených cukroviniek. Vianoce si môžete užiť so všetkým aj počas diéty. Stačí si pripraviť naše proteínové perníčky. Obsahujú vysoké množstvo bielkovín, takmer žiadny cukor a vašu líniu tak neohrozia. Ušetríte si aj čas v kuchyni, pretože k zmesi KetoDiet na perníčky pridáte už len vajcia, maslo a pečiete. Z jedného balenia upečiete až 30 perníčkov.
Pre koho sú bielkovinové perníčky vhodné?
- Pre milovníkov cukroviniek, ktorí si chcú užiť Vianoce bez výčitiek.
- Pre všetkých, ktorí sa pustili do dietného plánu KetoDiet – už od 1. kroku!
V čom sú bielkovinové perníčky skvelé
- Sú diétnou alternatívou klasického sladkého pečiva, takže ich môžete jesť aj počas chudnutia.
- Obsahujú veľa bielkovín, vďaka ktorým zasýtia na dlhší čas.
- Sú sladké aj napriek tomu, že obsahujú minimum cukrov.
- Veľmi jednoducho sa prípravujú.
Balenie obsahuje
- 264 gramov instantnej sypkej zmesi na prípravu perníkov
- Hmotnosť 1 porcie (po príprave): 45 gramov
- Hmotnosť balenia: 264 gramov
Náš tip:
Hotové vychladené perníky si ozdobte rozohriatou vysokopercentnou a kvalitnou horkou čokoládou, prípadne rozpusteným kokosovým olejom s kakaom. Do zdobenia môžete zapojiť celú rodinu, bude to zábava.
Nutričné informácie:
Na 100 g:
Energetická hodnota 1 902 kJ | 454 kcal
Bielkoviny 33 g
Sacharidy 28 g
z toho cukry 2,6 g
Tuky 30 g
Soľ 0,36 g
Na 1 porciu (45 g po príprave):
Energetická hodnota 847 kJ | 202 kcal
Bielkoviny 11,5 g
Sacharidy 9,4 g
z toho cukry 0,9 g
Tuky 15,5 g
Soľ 0,1 g
Mandľová múka, hydrolyzovaný kolagén (želatína bravčového pôvodu), sladidlá: erytritol, steviol-glykozidy; perníkové korenie (fenikel, koriander, škorica, aníz, pomarančová kôra, nové korenie, klinčeky, muškátový kvet, muškátový orech, badián), kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný, jedlá soľ.
Alergény sú v zložení vyznačené tučným písmom.
Okrem zmesi potrebujete: 1 celé vajce, 50 g masla.
Postup prípravy: Maslo nechajte rozpustiť na izbovú teplotu. Medzitým si pripravte plech a vyložte ho papierom na pečenie. Všetky ingrediencie (sypkú zmes na perníčky, vajcia a maslo) zmiešajte dohromady a vypracujte hladké cesto. Cesto vložte do misky a nechajte v chladničke zhruba 30 minút odpočinúť. Rúru predhrejte na 175 °C. Odpočinuté cesto dajte medzi dva papiere na pečenie a vyvaľkajte z neho plát vysoký asi 5 mm. Po odstránení vrchného papiera na pečenie vykrajujte rôzne tvary a tie opatrne ukladajte na plech. Pečte 8 – 12 minút. Potom nechajte vychladnúť.