Ako na morčacie ragú s proteínovými cestovinami
- Proteínové špagety uvaríme podľa návodu v osolenej vriacej vode.
- Morčacie mäso nakrájame na menšie kocky, cibuľu na tenké mesiačiky, papriku na prúžky, šampiňóny na plátky.
- Mäso sprudka opečieme na panvici na lyžici olivového oleja, osolíme a okoreníme.
- Vyberieme mäso, do panvice pridáme lyžicu olivového oleja a krátko na ňom orestujeme cibuľu, bielu papriku a šampiňóny.
- K zelenine vrátime mäso a pridáme paradajky.
- Zmes ochutíme mletou červenou paprikou a sójovou omáčkou.
- Podlejeme vodou a krátko podusíme, aby sa nám vytvorila omáčka.
- Do omáčky vložíme uvarené špagety a spoločne premiešame. Podľa chuti môžeme pridať ešte soľ a korenie.
- Podávame ozdobené nasekanou petržlenovou vňaťou.