Postup
Do mištičky si uvaríme kávu a proteínové croissanty si nakrájame na kolieska. Kávu necháme vychladnúť a medzitým si pripravíme krém. Žĺtky oddelíme od bielkov. Do žĺtkov pridáme vanilku, čakankový sirup a vyšľaháme. Pridáme mascarpone a všetko dobre premiešame. Z bielkov vyšľaháme sneh a opatrne ho primiešame do zmesi so žĺtkami a mascarpone. Hotovú zmes vrstvíme do pripravených pohárov v poradí plátok croissantu namočený do kávy... krém... plátok croissantu namočený do kávy... krém. Na záver príde vrstva krému. Necháme aspoň hodinu vychladnúť v chladničke a pred podávaním posypeme kakaom.
Náš TIP! Ak to vydržíte, nechajte tiramisu odležať v chladničke cez noc.
Video
Dobrú chuť Vám praje KetoDiet