🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

VIDEOrecept: Ako na proteínové vanilkové rožteky?

13. 12. 2018Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaMartina Weisserová

Krehké vanilkové rožteky patria medzi českú klasiku, bez ktorej si Vianoce už nedokážeme ani predstaviť. Vyskúšajte ich zdravší proteínový variant bez pridaného cukru.

Tanier s proteínovými vanilkovými rožkami podľa receptu KetoDiet

Upečte si proteínové vanilkové rožteky

Príprava vanilkových rožtekov je naozaj jednoduchá a zaberie len chvíľu. Klasickú bielu pšeničnú múku nahraďte zdravšou špaldovou múkou, tá je lepšie stráviteľná a má aj viac bielkovín a minerálov. A pre jemnú orieškovú chuť pridajte mandľovú múku. Mandle dodajú telu zdraviu prospešné tuky a sú aj veľkou zásobárňou dôležitých minerálov.

Tajný tip! Keď dodržíte maximálny počet cukroviniek v počte 4 kúsky za deň, môžete si na nich pochutnať už od tretieho kroku diétneho plánu napríklad namiesto dopoludňajšej desiaty.

Čo budete potrebovať na vanilkové rožteky?

Pečiete radšej podľa klasického receptu? Rozkliknite si ho v našom receptári, kde nájdete aj veľa ďalších tipov na zdravé cukrovinky. A aké to sú?

Low carb cukrovinky pre obzvlášť „vypečené“ Vianoce

Tento článok stojí za zdieľanie!

Martina Weisserová manažérka produktového oddelenia a diétna trénerka KetoDiet

Naša diétna koučka je v oblasti výživového poradenstva ako doma. Zdravý jedálny lístok je pre ňu vášňou. Vymýšľa pre vás recepty z kvalitných surovín.

Ako nepribrať na Vianoce?

Držte sa našich tipov a povianočné kilá navyše vám nehrozia.
Chcem zistiť

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov