🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Vaše srdcovky. Ktoré produkty KetoDiet sú najobľúbenejšie?

19. 10. 2021Tento článok vám zaberie 6 min čítaniaNikola Nevečeřalová

Desať rokov KetoDiet. Okrúhle výročie nás zviedlo k ľahkému bilancovaniu. Zoznam našich produktov je vďaka vám a vašim prianiam z roka na rok dlhší, no viete, že sme začínali len s jedným proteínovým nápojom, navyše miešaným doma vo vani? Teraz však už máte u nás v e-shope z čoho vyberať. A ak ste na vážkach, s našimi bestsellermi rozhodne nešliapnete vedľa. Rozhodli sme sa vám totiž odtajniť päticu najobľúbenejších produktov KetoDiet, a to podľa vašich objednávok. Tak schválne, ktorý máte teraz v košíku vy?

Najlepší produkt KetoDiet podľa vás. Proteínový nápoj na chudnutie jahoda banán
Proteínové smoothie Mango KetoDiet. Proteínový drink ready to go

5. Proteínové smoothie Mango. Svieži 'pretrepem a vypijem' drink

Osviežujúce ovocné proteínové 'ready to go' smoothie s minimom cukru sa dostalo na piatu priečku, pretože je ideálnym parťákom, keď nestíhate, ste na cestách alebo proste len nemáte chuť si zložito pripravovať raňajky alebo desiatu. Zabudnite na rýchle občerstvenie na benzínke. Hotový drink len pretrepete, rozrobíte a vypijete. „Smoothie je naozaj bohaté na bielkoviny, takže môže nahradiť aj klasický proteínový nápoj. Môžete ho tak využiť nielen počas diéty, ale aj pred alebo po fyzickej aktivite, pretože vám pomôže ochrániť svalovú hmotu,“ vymenúva jeho výhody nutričný špecialista Jiří Skála.


Nemáte chuť na Mango? A už ste mali proteínové smoothie s jahodami?


Proteínový chlieb s vlašskými orechmi KetoDiet. Pečivo počas diéty. Bestseller.

4. Chlieb s vlašskými orechmi. Celozrnného proteínového pečiva kráľ

Že nejdú diéta a pečivo dokopy? Ale choďte. Ani nízkosacharidový jedálny lístok sa nemusí vzdávať pekárenských výrobkov. Len je potrebné starostlivo vyberať. A preto ste si obľúbili proteínový chlieb s vlašskými orechmi. Vďaka vysokému obsahu bielkovín a vlákniny skvele zasýti a s minimom sacharidov nepokazí postavu. A to nie je všetko. „V jeho zložení dominuje celozrnná ražná múka a vlašské orechy, ktoré tu zastupujú kvalitné zdroje rastlinného tuku. Dodá vám tak aj dôležité omega 3 mastné kyseliny,“ hovorí výživový poradca. Navyše obsahuje ľanové semienko, pšeničné otruby, ale aj slnečnicové a sezamové semienka. A s čím ho jesť? „Najradšej ho mám s avokádovou nátierkou. Potom vám dodá všetko, čo na raňajky alebo desiatu potrebujete,“ odhaľuje svoj tip na plnohodnotné jedlo Jiří Skála.


Spestrite si diétnu stravu!
Vyskúšajte aj ďalšie druhy nášho proteínového pečiva.


Proteínová tyčinka KetoDiet crispy jahoda s minimom sacharidov. Bestseller medzi diétnymi sladkosťami

3. Chrumkavé maškrtenie! Jahodová proteínová crispy tyčinka

Tyčinky nesmú chýbať. Najviac si pochutnávate na sviežej jahodovej. Tyčinka krásne chrumká a vďaka ľahkej kyslastej jogurtovej poleve je jej chuť úplne vyvážená. Jednoducho neodolateľná! A to má len 6 g sacharidov. „Skvele sa tak hodí nielen na 1. krok KetoDiet, ale aj pre tých z vás, ktorí preferujete low carb stravovanie,“ vysvetľuje jej využitie v strave Jiří Skála. Tyčinku máte navyše vždy poruke. Už nijaký vlčí hlad. Zmestí sa do kabelky aj ako železná zásoba v zásuvke pracovného stola. Vďaka vysokému obsahu bielkovín a vlákniny spoľahlivo zasýti a na jednu porciu pri ketodiéte postačí už len jedna tyčinka. Nie dve, ako to bolo v minulosti.


Jahodovú už poznáte?
Je načase ochutnať proteínovú tyčinku lieskový oriešok s čokoládou.


Diétny plán Intense. Bestseller. Kufrík KetoDiet vyrieši vašu nadváhu

2. Riešenie nadváhy v jednom kufríku! Proteínové drinky a jedlá na 28 dní

Nijaké počítanie kalórií ani zostavovanie jedálneho lístka a kilá pôjdu dole. Bestseller medzi diétami. Náš „intenzívny“ kufrík na celý 1. krok proteínovej diéty, do ktorého sme vám zabalili naše najlepšie produkty aj sprievodcu diétou. Vy tak nemusíte nad ničím dlho premýšľať. „Vybrané proteínová jedlá a nápoje medzi sebou môžete ľubovoľne kombinovať a máte istotu, že nech siahnete po čomkoľvek, neurobíte chybu,“ vysvetľuje najväčší benefit výhodného balíčka výživový poradca. „K produktom, ktoré nájdete v kufríku, potom stačí pridať odporúčanú zeleninu a zdravé tuky a o jedlo máte na 4 týždne postarané,“ dopĺňa Jiří Skála.

Že by ste si radšej dali len proteínové drinky na chudnutie? Pre vás máme výhodný balíček nápojov na 4 týždne.


Nie ste si istí, či potrebujete balíček Intense alebo iný diétny plán?

Nechajte si poradiť od našej šikovnej BMI kalkulačky.


Najobľúbenejší produkt KetoDiet, proteínový nápoj jahoda banán

1. Najobľúbenejšie produkt KetoDiet! Zlato pre proteínový drink jahoda banán

A máme tu víťaza! Najlepším produktom KetoDiet je proteínový nápoj s príchuťou jahody a banána. Sladká ovocná chuť, lenže len vďaka prirodzene prítomnému cukru, vás baví najviac. Nie je to však len o chuti. Proteínový drink je na poprednej priečke predovšetkým vďaka svojmu vlastnému zloženiu. „Ide o tzv. viaczložkový proteín, čo znamená, že obsahuje viac zdrojov bielkovín (srvátkový izolát, srvátkový koncentrát, micelárny kazeín a rastlinný zdroj proteínu – sójový izolát),“ upresňuje Jiří Skála. Viaczložkové proteíny sa hodia predovšetkým na redukciu váhy, ale bodujú aj pri naberaní svalovej hmoty.

„Veľkým benefitom víťazného nápoja je zmes vitamínov, ktorá je zároveň obohatená o potrebné zdroje minerálnych látok. Ide predovšetkým o vitamíny rozpustné v tukoch (A, E, D), ďalej vitamíny skupiny B, vitamín C a minerály horčík, železo, zinok a iné, ktoré sú pre každodenné fungovanie nášho organizmu nevyhnutné,“ dodáva špecialista na výživu.

Nechýba ani kvalitný zdroj vlákniny. „Tým je v nápoji inulín. A vďaka všetkým týmto zložkám nápoj jednoducho nahradí plnohodnotné jedlo,“ uzatvára Jiří Skála. Počas niekoľkých minút dodá telu všetko potrebné. Je totiž hotový raz-dva. Stačí pridať vodu, pretrepať a nechať chvíľu odstáť. Navyše ho pre vás máme v dvoch variantoch balenia:

Príchuťou jahody s banánom naša paleta „proteiňákov“ nekončí. Vyskúšajte aj ďalšie druhy proteínových nápojov, ktoré vám pomôžu s chudnutím.

Foto: KetoDiet

Tento článok stojí za zdieľanie!

Nikola Nevečeřalová copywriter a brand markeťák KetoDiet

Pre zdravé stravovanie a pravidelný pohyb má správny zápal. Je aktívna nielen v živote, ale aj na našom blogu, kde sa môžete inšpirovať jej článkami.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov