🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Eva Decastelo: KetoDiet je pre mňa stávkou na istotu.

10. 5. 2022Tento článok vám zaberie 5 min čítaniaTereza Břízová

Moderátorka a herečka Eva Decastelo sa na jeseň pustila do chudnutia. Keto diéta pre ňu pritom nie je žiadnou novinkou. Pozrite sa, prečo je perfektná postava v šoubiznise veľkou témou a či sa jej podarilo schudnúť nadbytočné kilá.

Chudnúca premena s keto diétou – Eva Decastelo

Evi, prečo si sa do chudnutia pustila znova?

Chudla som s vami ešte v čase, keď ste mali jeden proteínový nápoj a doň sa pridávali ochutené tablety. Krásne mi to fungovalo. Čím som staršia, tým je chudnutie ťažšie. Po štyridsiatke už dokonca problematické. Skúšala som síce obmedziť pečivo a viac sa hýbať, ale nešlo to. Preto som sa obrátila späť na keto diétu, pretože tá funguje zaručene. A som rada, vyšlo to! Teraz som na svojej ideálnej váhe a držím si ju už niekoľko mesiacov.

Je v tvojej brandži dokonalá postava výhodou?

V šoubiznise všetci riešia ideálnu váhukaždý má pocit, že sa k tomu môže vyjadrovať. Je fajn, keď vyzeráte pekne. Veľa dievčat to však s chudnutím preháňa. Hovorím, že vyzerajú ako „vysušené tresky“. V tomto je keto diéta veľmi príjemná – jete pravidelne a môžete si dopriať aj sladkosti. Zostáva vám duševná pohoda. Tú pri klasických diétach nemáte, keď ste hladní a zúfalí.

Máš okolo seba kamarátky, ktoré s nami tiež chudnú. Podporujete sa navzájom?

Máme dokonca spoločnú skupinu na Facebooku a tam sa delíme o skúsenosti. V chudnutí sme sa kedysi vzájomne najviac podporovali s Jakubom Smolíkom, on má taký ľudský prístup. My dievčatá občas všetko veľmi riešime a na mňa je to tlak. Deväťdesiat percent pracovného času trávim s herečkou Bárou Mottlovou. V aute mám dokonca priehradku s keto sladkosťami pre prípad núdze a vo chvíľach zúfalstva tam obe siahame. Dohovárame sa, ktorá čo si na cesty vezme, aby sme „neprasili“ po benzínkach.

Premýšľala si o inej diéte alebo si išla „na istotu“?

Počas svojho života som vyskúšala azda všetky diéty. Na strednej škole dokonca tzv. šampanskú diétu, keď celý deň pijete len džús a šampanské. Večer mi bolo tak zle, že som naozaj nemohla nič jesť. Jedla som „tukožrútske“ polievky, ktoré som na druhý deň nemohla vôbec cítiť. KetoDiet je však jediná diéta, ktorá mi naozaj zafungovala.

Naše produkty sú súčasťou tvojho jedálneho lístka už zhruba pol roka. Ako to ide?

V rámci pracovného vyťaženia a záprahu doma bolo pre mňa najjednoduchšie začať s proteínovými nápojmi. Vždy som si pripravila naraz dve porcie a dala ich na noc do chladničky. Ráno ma tam čakal vynikajúci studený šejk a chute sa krásne striedali. Teraz mám doma keto zásuvku, ktorá je iba moja. Keď mám chuť, môžem si dať kedykoľvek čokoľvek a nikdy to nezovšednie. Deti si obľúbili sirupy bez cukru, hlavne ten hruškový na imunitu. Do školy im už nedávam nič iné.

Ako si na tom v priebehu chudnutia s disciplínou?

S tou mám obrovský problém! Práve preto mi veľmi vyhovovali nápoje. Dobre som si to nastavila a zrazu to bolo jednoduché. Nemusela som vôbec nič chystať. Teraz mám už „udržiavačku“. Minimálne raz denne mám niečo od KetoDiet, ale už to striktne neplánujem. Predtým som bola závislá od cukru a keto diéta mi túto závislosť úplne odbúrala. Cítim sa ľahšie a oveľa lepšie sa mi žije.

Čo z produktov KetoDiet ti chutí najviac?

V našich videoreceptoch tvrdíš, že nevieš variť. Je to pravda alebo si v kuchyni ako doma?

Som tam ako doma, ale na upratovanie. (smiech) Ja naozaj neviem variť a až vďaka natáčaniu s vami som začala doma niečo robiť. Na Vianoce som dokonca všetkých okúzlila polievkou z červenej šošovice. Tie recepty sú jednoduché, takže ich zvládnem aj ja. Dcéra navyše hrá basketbal a potrebuje kvalitnú stravu, aby telo zvládlo náročnú záťaž. Nechcem ju odbiť rýchlymi cukrami. Snažím sa, aby mala dostatok mäsa a zeleniny.

Čo by si odkázala tým, ktorí váhajú, či s nami začať chudnúť?

Pre mňa je KetoDiet stávkou na istotu. Naozaj chutí a keď rozpočítate porcie, zistíte, že nie je drahá. Pamätajte, že to robíte pre seba! Pokiaľ sa potrebujete odpichnúť a niečo vo svojom živote zmeniť, musíte začať od seba. Tu máte pomoc prakticky nonstop na telefóne aj vo facebookovej skupine Moje KetoDiet. Kedykoľvek môžete požiadať o radu, to sa vám inde nepošťastí. Tá psychická podpora je obrovský benefit!

Tento článok stojí za zdieľanie!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Ako správny copywriter zásobuje náš blog novinkami zo sveta proteínovej diéty, rozhovormi o chudnutí a článkami z oblasti aktívneho životného štýlu.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov