🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Novinka – Diétne nápojové balíčky pre ešte pohodlnejšie chudnutie

19. 4. 2021Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Milovníci proteínových nápojov, volajte trikrát hurá! Konečne sú tu NOVÉ DIÉTNE BALÍČKY plné proteínov, a to hneď s niekoľkými príchuťami. Objavte všetky prednosti chudnutie s keto nápojmi.

KetoDiet ponúka nové diétne nápojové balíčky pre ľahké chudnutie.

Diétne balíčky výhradne s proteínovými nápojmi

Chcete sa pustiť do chudnutia a vyhovuje vám pohodlný nápojový variant? Oddnes už si ju môžete objednať v našom e-shope, a to v podobe diétnych plánov BASIC, MEDIUM i INTENSE. Zvoľte si svoju cestu za vysnívanou postavou.

Vybrať si svoj balíček

Komfort a prirodzené chudnutie v jednom

„Čo len budem dnes variť?“ Tak na túto otázku pokojne zabudnite. Proteínové nápoje vás zbavia nielen nadbytočných kilogramov, ale aj hŕby starostí. Stačí váš obľúbený nápoj, voda, šejker a 5 minút času. Vďaka nápojom:

  • telu doplníte kvalitné bielkoviny a vlákninu,
  • vás nebude trápit hlad ani honit mlsná,
  • budete shazovat nadbytečná kila
  • a přitom si ochráníte svalovou hmotu,
  • ušetříte moře času.

Adieu, protivná nadváha!

Nápojové balíčky sme zostavili pre všetky 3 diétne plány. Či už teda riešite nízku, strednú, alebo vysokú nadváhu, dajte jej poriadne na frak.

2-týždňové proteínové nápoje BASIC 2. krok

2-týždňové proteínové nápoje BASIC

Posvieťte si na nízku nadváhu. 3 jednoduché kroky vás dovedú k štíhlemu telu, naučia vás pravidelne jesť a dostatočne piť. V balíčku pre 1. krok od nás dostanete ako DARČEK praktický šejker a prehľadnú brožúru, ktorá vás KetoDiet prevedie.

Prémiové (kombinované) balíčky BASIC zostávajú v predaji aj naďalej. Záleží len na vás, ktorého parťáka si pre svoje chudnutie vyberiete.

Chcem jeden z BASIC balíčkov

3-týždňové proteínové nápoje MEDIUM 1. krok

3-týždňové proteínové nápoje MEDIUM

Zlatá stredná cesta vám pomôže zbaviť sa strednej nadváhy. Aj v tomto diétnom pláne vás čakajú 3 kroky, s ktorými ľahko objavíte svoje nové JA. Štíhla línia, zdravé stravovacie návyky a kladný vzťah k pohybu. O tom to je. K 1. kroku od nás dostanete brožúru diétnych plánov aj užitočný šejker ako DARČEK.

Prémiové (kombinované) balíky MEDIUM zostávajú v predaji aj naďalej. Záleží len na vás, ktorého parťáka si pre svoje chudnutie vyberiete.

Chcem jeden z balíčkov MEDIUM

 

4-týždňové proteínové nápoje INTENSE 2. krok

4 týždenný proteínové nápoje INTENSE

Popasujte sa s vysokou nadváhou. Na konci diétneho plánu budete ľahší o nepohodlné kilá a bohatší o zdravé sebavedomie. Diétny plán INTENSE je tiež rozdelený na 3 kroky, počas ktorých pozvoľna prechádzate k bežnému stravovaniu a predchádzate jojo efektu. Šejkerbrožúra ZADARMO v balíčku pre 1. krok. Hurá na to!

Prémiové (kombinované) balíčky INTENSE zostávajú v predaji aj naďalej. Záleží len na vás, ktorého parťáka si na svoje chudnutie vyberiete.

Chcem jeden z balíčkov INTENSE

Zvažujete, do ktorého diétneho plánu sa pustiť? Zadajte svoje údaje do našej BMI kalkulačky, napovie vám. Ak potrebujete individuálne poradiť, s dôverou sa obráťte na Janču a Nikču z našej výživovej poradne.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov