🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Máme nové logo!

5. 9. 2022Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Spoločne sme pomohli dopnúť desiatky tisíc gombíkov a chystáme sa na ďalšie. Aby ste nás bezpečne a na prvý pohľad spoznali, meníme logo. Odteraz už budeme len modrí. Pozrite sa.

KetoDiet má nové logo – modrá je dobrá!

Začať chudnúť, keď máte nadváhu, je jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré pre seba môžete urobiť. Chce to odvahu a odhodlanie. A chce to vybrať si parťáka, s ktorým nebudete hladovať.

Už takmer 11 rokov vám pomáhame zbaviť sa nadbytočných kilogramov. Našimi farbami boli vždy zelená a modrá. S pomocou pána Gombíka sme sa odhodlali zelenú opustiť a staviť na modrú. Veď aj on už vie, že tá modrá je dobrá!

Naše nové logo. Teraz si nás už s inou diétou nepomýlite

Poznáte nás ako svoje topánky. Viete, že chudnutie s nami je rýchle a účinné a že z kvality a chuti nezľavíme. Sme to stále my – prvá česká keto diéta – chutná, rýchla a jednoduchá. Stále vám budeme ponúkať rozmanité jedlá a nápoje. Presvedčiť sa o tom môžete pokojne hneď v našom e-shope, kde už teraz nájdete okrem osvedčených produktov aj veľa proteínových noviniek.

Pozrieť sa na novinky

Proteínové pudingy KetoDiet vám pomôžu s chudnutím

Jedlá i nápoje s novým dizajnom  

Aj naše obaly dostali nový kabátik. Prídu vám s modrým logom a potrénujú vás v angličtine (nebojte sa, vedia aj po česky/slovensky). A prečo angličtina? Chceme pomôcť schudnúť miliónom ľudí po celej Európe. A aj keď na slovenčinu nedáme dopustiť, po anglicky rozumie predsa len väčšie percento Európanov.   

3 produktové rady – Original, Stay fit, Enjoy  

Na našich produktoch si všimnete ešte jednu novinku. Pod logom môžete čítať buď Original, Stay fit, alebo Enjoy. To sú takí pomocníci, ktorí vám napovedia, v akej fáze diétneho plánu si môžete produkt dať. Napíšeme vám o nich viac. Hneď budúci týždeň tu v blogu.   

Pokojne sa nás pýtajte  

Radi vám vysvetlíme všetko, čo s našou modrou premenou súvisí. Sme tu pre vás vo výživovej poradni zadarmo každý všedný deň od 8. do 16. hodiny.  

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov