🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Vyhrajte luxusnú grilovaciu súpravu

29. 5. 2023Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

SÚŤAŽ BOLA UKONČENÁ

Rozpáľte gril, máme pre vás skvelú ponuku. Súťažte s nami o grilovacie náradie v hodnote viac ako 85 € a staňte sa majstrami letnej kuchyne.

Súťaž o grilovacie náčinie Dellinger

Ako sa zapojím do súťaže?

Stačí v našom e-shope objednať proteínové jedlá a nápoje v hodnote nad 128 € a zaplatiť online. 

Idem do e-shopu

Vyhrajte súpravu grilovacieho náradia Dellinger

Čo môžem vyhrať?

Prvotriedne náčinie, vďaka ktorému vám pri grilovaní nebude nič chýbať. V hre je spolu 5 súprav v hodnote viac ako 85 €. Každá obsahuje:

  • 4 steakové nože Dellinger German Samurai – ostrie z nemeckej ocele a rukoväť z ebenového dreva. Nože sú v klasickom dizajne, neuveriteľne ostré. Keď sa zarežú do mäsa, poskytnú vám perfektne čisté a rovné plátky. Tým zaisťujú, že všetka šťava a chuť zostáva vnútri každého kúska.
  • 2 kuchárske BBQ špachtľa na obracanie a čistenie – nehrdzavejúca oceľ a drevo. Špachtle sú špeciálne navrhnuté na ľahkú manipuláciu s grilovanými pokrmami na všetkých typoch grilov. Špachtľu môžete použiť aj pri čistení a odstraňovaní napečených zvyškov z grilov a ohnísk.
  • Pinzeta a lyžica v jednom – 21 cm dlhá nehrdzavejúca oceľ. Lyžičkou ochutnáte, či nepotrebuje pokrm dochutiť. Kuchárske pinzety slúžia na presnú manipuláciu s potravinami – od najmenších, ako sú bylinky, zrnká, klíčky či kvietky, až po otáčanie kúskov mäsa.

Dokedy môžem súťažiť?

Súťaž sa končí v nedeľu 4. 6. 2023. Potom nebudeme dlho otáľať: v utorok 20. 6. vylosujeme piatich z vás a ozveme sa. Tak skúste šťastie a vychutnajte si tento rok grilovanie naplno. 

Chcem súťažiť

 

Pozrite sa na kompletné pravidlá súťaže o parádne grilovacie náčinie.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov