🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Spevák Raego: Nakoniec som zhodil viac, než som čakal

1. 11. 2022Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaTereza Břízová

Večery na koncertoch a jedlo často v zhone. Tento životný štýl priniesol spevákovi Raegovi pár nechcených kíl navyše. Vďaka KetoDiet sa naučil plánovať si  jedálny lístok a cítiť sa oveľa lepšie. Nadbytočné kilá už riešiť nemusí. Posúďte sami.

O svoju chudnúcu premenu sa s nami podelil spevák Raego.

Prečo si sa rozhodol dostať do formy práve s KetoDiet?

O KetoDiet mi povedal spevák Jakub Smolík, ktorý s vami schudol. Vedel som, že chcem zo seba dostať viac, tak som sa rozhodol skúsiť pár proteínových jedál. Prekvapilo ma, aká je celá diéta jednoduchá a efektívna. Produkty mi navyše naozaj chutia, takže som spokojný. Na Facebooku máte aj skvelú skupinu Moja KetoDiet, kde sa všetci vzájomne podporujú. A ja som jednoducho rád súčasťou tejto komunity.

Aké boli prvé dni s diétou?

Na začiatku mi bola trochu zima a bol som ľahko unavený. Potom si však telo zvyklo a ja som sa cítil ľahší a silnejší. Psychicky ma diéta naozaj zdvihla. Je to ľahké, keď vidíte, ako vaša váha padá. Dôležité je zvládnuť začiatok a nenechať sa odradiť. Je fajn byť pripravený aj na to, že kilá napríklad nezačnú ubúdať hneď. Vydržte, funguje to.

Chudnutie s proteínovou diétou KetoDiet si spevák Raego pochvaľuje.

Ako vyzeral tvoj jedálny lístok v priebehu chudnutia?

Úplne jednoducho! Kombinoval som proteínové jedlá a nápoje s bežnými nízkosacharidovými. Strážil som si pitný režim a jedol dosť zeleniny. Čerpal som inšpiráciu zo spomínanej facebookovej skupiny, kde je nevídaná podpora okolia a je to fajn prostredie. To sa mi páčilo! A tiež som si občas urobil radosť niečím iným ako jedlom.

Naše tipy:

  • Pozrite sa, ako jednoducho na správny pitný režim.
  • Poradíme, akú zeleninu si môžete dosýta dopriať pri keto diéte.
Hotové jedlo KetoDiet morčacie s kapustou

Ktoré jedlá a nápoje KetoDiet patria medzi tvoje obľúbené a prečo?

Fičím na vašom hotovom jedle – morčacom s kapustou. Je to rýchlovka, ktorá chutí.

Skúsil si niektorý z našich výživových doplnkov?

Pred cvičením pijem L-karnitín. „Vyhecuje“ ma k lepším výkonom a pomáha mi poriadne sa vypotiť. Má to aj psychický efekt. Poviem si, že som karnitínom podporil spaľovanie, takže začnem makať a potiť sa. Dokopy to krásne funguje.

Spevák Raego si so sebou berie KetoDiet aj na koncerty.

Berieš si KetoDiet so sebou na koncerty?

To je práve najväčšia výhoda! Odvtedy, čo mám vás, nemusím hľadať útechu na benzínke. Aj na koncertoch mám pri sebe nízkokalorické jedlo, ktoré je kvalitné. Predtým som hľadal nejakú alternatívu a dnes jednoducho siahnem po proteínovom drinku alebo po tyčinke. Zistil som, že vďaka keto jedlám dokonca ušetrím. Predtým som sa stravoval vonku a jedlo si kupoval dosť impulzívne. Dnes si svoju stravu plánujem a som na úplne inej cene.

Je pri tvojom pracovnom nasadení náročné dodržiavať pravidelnú stravu?

Nie je to vždy ľahké. Všetko je však o prioritách. Keď zmeníte svoje vnútorné nastavenie, tak to jednoducho zrazu ide.

Ako si so svojou premenou spokojný?

Nakoniec som zhodil viac kíl, než som čakal. Vidno to a potvrdzuje mi to aj okolie. Cítim sa dobre a to je ten najväčší benefit. Ten pocit, že omladnete a je vám celkovo jednoducho inak. Lepšie.

„Keď zmeníte svoje vnútorné nastavenie, tak to jednoducho zrazu ide.“ 

Aký je tvoj jedálny lístok a životný štýl teraz po diéte?

Už nemám potrebu chudnúť ani sa nejako drasticky meniť. Strážim si stále množstvo a kvalitu jedla a hlavne sa pravidelne hýbem. Som spokojný s tým, ako vyzerám, a robí mi obrovskú radosť, že to tak udržujem už dlhšie obdobie. Prajem všetkým, aby vďaka KetoDiet našli svoje lepšie ja.

Náš tip:

Aby ste si nadbytočné kilá udržali od tela aj po skončení diétneho programu, zistite, aké sú pravidlá low carb menu.

Tento článok stojí za zdieľanie!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Ako správny copywriter zásobuje náš blog novinkami zo sveta proteínovej diéty, rozhovormi o chudnutí a článkami z oblasti aktívneho životného štýlu.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov