🌸 Májová zľava 25 % na váš nákup.* S kódom LASKA25 len do 1. 5. 🎁 Každý deň navyše darček pre prvých 200 objednávok.

Príbeh Michaely – príbeh odhodlania a úspechu

15. 8. 2023Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaTereza Břízová

Jedna fotka ju prinútila vydať sa na cestu za zdravším a štíhlejším telom. Inšpirujúci príbeh je o motivácii aj prekonaní výziev. Možno nadchne k premene aj vás.

Michaela schudla s KetoDiet

Miša, kedy a prečo ste sa rozhodli, že schudnete?

8. novembra 2019 som bola na koncerte svojho obľúbeného speváka Kaliho. Deň po akcii sa mi do ruky dostala fotka. Na nej som videla nechutne vyžratého hrocha. Pozerala som sa na seba so slzami v očiach. Bol to obrovský šok. Presne toto som však asi potrebovala, to ma nakoplo. Vtedy som sa odhodlala, že so sebou niečo urobím.

Michaela pred KetoDiet na koncerte speváka Kaliho

Aký bol váš cieľ?

Prvotne som si dala jediný: Mať za rok z tohto koncertu ďaleko lepšiu fotku. Takú, ktorú by som si mohla niekde vystaviť. Nemala som v hlave žiadne konkrétne číslo. Chcela som jednoducho vyzerať lepšie.

Prečo ste siahli práve po proteínovej diéte?

Vtedy som veľmi pátrala na internete. Prečítala som stovky recenzií k všetkým možným diétam. Ku KetoDiet ma to ťahalo hlavne pre:

  • dlhé pôsobenie na trhu,
  • množstvo ľudí, ktorí s vami schudli. Vo svojich hodnoteniach vyzdvihovali chuť a účinnosť diéty.

Aký diétny plán ste si vybrali?

Vtedy som vážila 135 kg. Pri takej hmotnosti bola voľba jasná – plán INTENSE na 12 týždňov. Som si istá, že kratší plán by nesplnil účel.

Chcete schudnúť rovnako ako Michaela?

Diétny plán INTENSE je tu pre všetkých, ktorých trápi vysoká nadváha. Môžete začať 1. krokom diéty na 28 dní. Alebo siahnite po kompletnom diétnom jedálničku na 12 týždňov.

Potrebujete pomôcť s výberom diétneho plánu? Na to je tu naša BMI kalkulačka.

Spočítať BMI

Chutili vám proteínové jedlá?

Keď porovnám vaše jedlá dnes a vtedy, je to veľký rozdiel. Vtedy neboli chute zďaleka také vyladené. Všetko sa však dalo. Jedna vec bola luxusná už vtedy – maslové proteínové croissanty. To bola úplná rozprávka! Naopak, paradajkovú polievku som jesť nezvládla. Nemyslím si, že je zlá, je to skôr môj osobný problém. Nikdy som rajčinovú polievku nejedla, mám odpor aj k paradajkovej omáčke.

Proteínový croissant s maslovou príchuťou

Mali ste chuť s diétou niekedy seknúť?

Každý deň som videla zmenu. Či už to bolo číslo na váhe alebo odraz v zrkadle. To bolo skutočne motivujúce. Natoľko, že prestať jednoducho nemôžete. Naopak, idete ďalej a snažíte sa viac a viac.

Aká bola Miša pred KetoDiet a aká je dnes? 

Miša bola pred KetoDiet hlavne lenivá ako voš. Pozvanie od priateľov na akúkoľvek fyzickú aktivitu počas sekundy zavrhla a zmietla pod koberec. Len tá predstava ísť na prechádzku pre ňu bola neúnosná a mala z nej osýpky. 

Miša si teraz nevie predstaviť sedieť doma na zadku a nič nerobiť. Každý deň hodinku cvičí. Miluje jazdu na korčuliach, prechádzky a výlety.

Nechcem svoj život tráviť na gauči a nič nerobiť.

Michaela a jej redukčná premena s KetoDiet

Čo na vašu premenu hovorí okolie?

Nikdy predtým som žiadnu diétu nedržala, takže zmena na mne bola viditeľná už po prvom mesiaci. Okolie bolo už v tom čase v úžase. Keď som prišla do finále, všetci sa ma pýtali: Ako si to dokázala? Je to neskutočné, veď si úplne iný človek!  

Mnohým ľuďom som vtedy rozprávala svoj príbeh a užívala si pochvalu.

Ako sa udržujete vo forme?

Od samého začiatku mi bolo jasné, že ak schudnem, tak sa nikdy nebudem môcť vrátiť k existujúcemu stravovaniu. Aj dnes teda kontrolujem, čo jem. Snažím sa všetko zapisovať do kalorických tabuliek. Chcem vedieť, ako na tom som. 

KetoDiet som stále verná, takže to udržiavanie nie je také zložité. 

  • Ráno si namiesto dvoch rožkov s maslom, plátkovým syrom a so salámou uvarím skvelú jablčnú kašu so škoricou alebo si dám proteínový nápoj.
  • Na večeru si namiesto vrecka lupienkov, pizze a čokolády robím tekvicovú alebo hrachovú polievku.

Miša si ešte dnes dopraje:

Michaela schudla s KetoDiet.

Necítim sa byť jedlom tak fyzicky vyčerpaná, ako som bola kedysi. Samozrejme, nebudem klamať, že cvičenie nie je potrebné. Časom sa z neho však stane závislosť. Nerobíte to s odporom alebo z povinnosti. Robíte to pre seba.

Máte nejaký odkaz pre tých, ktorí nad KetoDiet váhajú?

Nie je nad čím váhať. Sú nás stovky, ktorí sme to vďaka KetoDiet zvládli. Ty môžeš tiež. Ak chceš žiť lepší a kvalitnejší život, tak sa pridaj medzi nás. Nebudeš ľutovať ani jedno euro, ktoré do seba investuješ.

Žijeme len raz, tak nech to za to stojí a nadbytočné kilá ťa už neobmedzujú.

Tento článok stojí za zdieľanie!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Ako správny copywriter zásobuje náš blog novinkami zo sveta proteínovej diéty, rozhovormi o chudnutí a článkami z oblasti aktívneho životného štýlu.

Ďalšie premeny

Mesačne s nami chudnú stovky klientov. Pozrite sa na príbehy niektorých z nich. Možno vás primajú urobiť prvý krok.
Ukázať premeny

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov