🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Petra Janů

28. 4. 2015Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

„KetoDiet u mňa skutočne funguje."

Chudnúca premena s keto diétou – Petra Janů

Mám pocit, že zhruba od svojich tridsiatich rokov si váhu kontrolovať jednoducho musím. Asi som geneticky uspôsobená na to, že ľahko priberám, a to aj vtedy, keď iba pozerám na nádherné obrázky v kuchárskej knihe (smiech). Za tie roky sa zo mňa stal vyložene „odborník" na zdravý životný štýl, najrôznejšie diéty alebo druhy cvičení.

Teóriu mám doslova a do písmena neuveriteľne zvládnutú. Aj napriek tomu sa mi z času na čas podarí „nakysnúť" tak, že sa bojím postaviť na váhu. Úprimne sa bojím čísla, ktoré mi ukáže, hlavne po Vianociach a všetkých ostatných sviatkoch. Tým nechcem povedať, že by som si občas nemohla v menšom množstve dopriať. No, povedzte, čo by to potom bol za život.

Ale v mojom veku sa potom zhadzuje každé deko veľmi, veľmi ťažko. A inakšie to nebolo ani tento rok. V novom roku som zistila, že ťažšie dopnem kostýmy alebo džínsy (dokonca aj tie voľnejšie, strečové) a blúzky potichu praskali vo švíkoch.

Povedala som si DOSŤ, takto to ďalej nepôjde. Cvičenie nezaberá a upravené stravovanie takisto nestačí. Čo teraz? V tom som pri čítaní ranných správ na internete uvidela reklamu na KetoDiet. Takmer to vyzeralo, že si ma vyhliadla (smiech). A ako som hovorila na začiatku – mám za sebou niekoľko diét s rôznymi výsledkami, tak prečo by som nevyskúšala tú, ktorú všetci toľko vychvaľujú.

Musím povedať, že po desiatich dňoch, keď mám dole niekoľko kilogramov, som nadšená. Vôbec nie som hladná, nápoje, kaše, polievky aj omelety sú veľmi chutné a nemusím sa tak obzerať po novom šatníku s väčšími veľkosťami.

KetoDiet môžem vrelo odporúčať, pretože skutočne funguje.  

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov