🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

„Už sa nemôžem dočkať pokračovania svojej premeny“ alebo Ako zmenila KetoDiet život markeťáčke Petre

4. 12. 2020Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaredakcia KetoDiet

Niekedy je vzájomné stretnutie napísané vo hviezdach dlho predtým, než k nemu dôjde. Našej markeťáčke Petre ketodiéta v mnohých oblastiach zmenila život. Prečítajte si jej príbeh. Varovanie – majte vreckovky poruke.

Petra, členka marketingového tímu KetoDiet, s touto proteínovou diétou úspešne schudla.

Niekoľkokrát na štarte

Chudnutie a priberanie ma sprevádza celý život. Veľa rokov som stála na štarte a svoju absenciu v cieli som si ospravedlňovala slovami, že tak od pondelka už naozaj začnem. Bariérou bola moja slabá vôľa, pocit nedostatku času na prípravu a konzumáciu pokrmov, túžba po zakázaných sladkostiach a strach z odriekania si.

Po treťom tehotenstve ma však nabraté kilá doviedli do sveta zdravotných ťažkostí, ktoré už bolo potrebné riešiť. Či išlo o kŕčové žily, ktoré mi lekár odmietol liečiť pre moju nadváhu, o riziko zvýšeného cukru či zúfalstvo z toho, ako sa cítim vo vlastnom tele. Tak veľmi som si priala nosiť oblečenie, ktoré sa mi páči, nie len to, ktoré mi sedí. A čím viac som sa trápila, tým viac som jedla a priberala.


Čím viac som sa trápila, tým viac som jedla a priberala


Vyskúšala som mnoho diét. Navštívila som rôznych výživových špecialistov a ochutnala mnoho kombinácií potravín. Niekoľkokrát týždenne som sa motivovala k športovým výkonom. K určitému výsledku som sa vždy dopracovala. Nikdy však natrvalo. Hneď po nadšenom ukončení diéty som sa postupom času vrátila k svojmu spôsobu stravovania, a tým aj k pôvodnej váhe. Začarovaný kruh, z ktorého som nevedela vystúpiť.

Prvé stretnutie s KetoDiet

Vďaka predchádzajúcemu zamestnaniu som prvýkrát spoznala KetoDiet. Prvý letmý dojem ma odrádzal. Prevažne instantné pokrmy ma predsa nemôžu nasýtiť, uspokojiť, a už vôbec nie vyriešiť moju vysokú nadváhu. Tiež som sa odmietala vzdať spoločných obedov s kolegami. Bála som sa nedostatočného doplnenia energie potrebnej pre starostlivosť o tri deti. A vôbec, odopierať si posedenie pri víne?

Všetko zlé je na niečo dobré

Až lock down, obdobie, keď som nemohla ísť s kamarátmi jesť ani piť, ma nakoplo, aby som sa rozhodla skúsiť niekoľkú diétu v poradí. Buď sa budem biť o múku a droždie v obchode, alebo si pohodlne zabezpečím predpripravenú stravu od KetoDiet. Porovnala som si ceny ketopokrmov s klasickou stravou a došli mi výhovorky. Idem na to!


Pochutnávala som si, maškrtila a chudla som


Po prelúskaní prehľadnej a stručnej brožúry ma nadchla informácia, že môžem jedlá kombinovať podľa svojich potrieb, dôležité bolo len dodržať počet porcií. Mohla som si poskladať jedálny lístok na základe svojich stravovacích návykov, kedy nechýbali raňajky v podobe obľúbených kaší, sýte obedy a teplé polievkové večere, to všetko pripravené za chvíľu. No a dve sladké tyčinky rozmanitých chutí ako desiata, ktorú si zvládnem vychutnať aj pri poklusávaní v rytme detí. Bez ohľadu na to, či sedím v aute, sme na prechádzke alebo vegetíme v kempe pod stanom. Čo viac si priať? Prvýkrát som nemala problém ani s dodržiavaním pitného režimu. Voda a čaje mi neprekážajú vždy len dočasne, čo vyriešili sirupy rozmanitých chutí.

Najlepšou motiváciou boli dosiahnuté výsledky

Celkovo, splnil sa mi sen. Pochutnávala som si, maškrtila a chudla som. A to aj bez možnosti poriadne prepotiť tričko vo fitnescentre. Že ide o správny smer, mi potvrdzovala váha, ktorá uznala, že existujú menšie čísla, než tie, ktoré zobrazovala doteraz. A to ma motivovalo, aby som nepodvádzala

Štíhla postava aj po diéte?

Jediné, čo ma desilo, bolo, ako si tento výsledok udržať. Aj na to som našla odpoveď u KetoDiet, ktorá ponúka rad Ketolife práve na tento účel. A to vrátane môjho obľúbeného vína, takže na zdravie.

Teraz pomáham telu udržať si zníženú váhu a nemôžem dospať, až uplynie výživovými špecialistami odporúčaná polročná pauza a ja budem môcť pokračovať v premene ďalej. Teším sa do ďalšieho cieľa, kde cieľová páska objíme môj, zase o niečo menší, obvod pása.

Keto doma, keto v práci

Moje nadšenie a presvedčenie o tomto spôsobe zmeny životného štýlu zavŕšila možnosť pridať sa k tímu KetoDiet aj pracovne a pomáhať ďalším ľuďom na ich štarte až po podporu ďaleko za cieľom. Ukázať, že sa to dá dokázať!

Celkovo, cítiť sa skvele! A na to nie je nikdy neskoro!

Vaša nesmierne vďačná Peťa

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov