🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Nemožné schudnúť po štyridsiatke? S KetoDiet nie!

21. 6. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Monika a pracujem ako kaderníčka. Hormonálne zmeny v tehotenstve mi dali zabrať a kilogramy sa vyšplhali hore. Po pôrode sa mi podarilo schudnúť, ale pár kilogramov navyše zostalo. Navyše sa na ne potom nabalili ďalšie. Mala som o 15 kg viac. Bohužiaľ, po štyridsiatke som zistila, že schudnúť nie je jednoduché. Vyskúšala som úplne všetko. Vždy sa dostavilo len sklamanie z neúspechu. A potom to prišlo! Bola som vybraná ako jedna z 3 čitateliek v projekte "Chudneme s proteínovou diétou KetoDiet".

Usmievavá kaderníčka Monika, ktorá schudla s KetoDiet, na fotke pred svojou chudnúcou premenou a po nej.

Nové oblečenie = skvelá odmena!

S odhodlaním som sa do ketodiet pustila. Proteínové nápoje, kaše, tyčinky, omelety. Všetko sa dalo ľahko pripraviť aj do práce. Po 4 týždňoch som sa postavila na váhu a pár kg bolo dole. Konečne som nemala takú pneumatiku okolo brucha. Okolie sa vypytovalo, čo je to za diétu a ako je možné, že som schudla toľko kilogramov za taký krátky čas. Po 2 mesiacoch som sa cítila úplne skvele. S veľkým nadšením som zamierila do obchodov, aby som si kúpila úplne nové oblečenie.

O 5 minút dvanásť

KetoDiet prišla o 5 minút dvanásť. Tento výsledok si natoľko vážim, že sa v žiadnom prípade nechcem vrátiť do starých koľají. Budem sa držať ďalej odporúčanej zdravej a pravidelnej stravy, pretože sa konečne cítim dobre a mám plno energie. Zo zvedavosti som si nechala urobiť krvné testy, ktoré dopadli na jednotku s hviezdičkou. Všetkým, ktorí sa snažia schudnúť, KetoDiet rozhodneodporúčam a držím im palce. Moja kamarátka tiež skúsila chudnúť s KetoDiet a z výsledkov bola rovnako milo prekvapená ako ja.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov