🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Štíhlejšia ako darček k jubileu

15. 6. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Hanka a som riaditeľkou ZŠ. Hlavným dôvodom, prečo som sa do zoštíhľujúceho projektu s KetoDiet prihlásila, bola oslava mojich 60. narodenín. Mojím najväčším prianím bolo blysnúť sa pred rodinou a priateľmi a byť o niekoľko kilogramov ľahšia. Nechcela som sa sama za seba hanbiť a cítiť sa ako guľa.

Riaditeľka základnej školy Hanka, ktorá sa rozhodla schudnúť s KetoDiet.

Zbohom, chlebík s nátierkou

V minulosti som držala už niekoľko diét. Úspech sa dostavil, ale bohužiaľ po skončení prísneho režimu som opäť pribrala. Vždy som aktívne športovala, lenže prišli zdravotné problémy a kilá išli odvtedy automaticky hore. Preto som si povedala, že je skutočne čas začať so sebou niečo robiť. Lúčila som sa tak trochu s "normálnym" jedlom a v duchu som si hovorila: "Zbohom, chlebík s nátierkou." Úplne sa mi zmenilo stravovanie, pretože som začala jesť 5 ketojedál denne. Konečne prišla tá zmena a začala som sa pravidelne stravovať. To je veľmi dôležité. Cítila som sa zrazu lepšie. Ľahšie na tele, ale zároveň aj na duši. Vždy som chodila na jogu a musím podotknúť, že počas chudnutia sa mi začalo cvičiť oveľa ľahšie. Aj to bolo ďalším veľkým plusom.

Príprava na život po KetoDiet

Tesne pred koncom ketodiet som mala dole niekoľko kilogramov a bol to pre mňa hotový zázrak. Dostala som skvelú príležitosť niečo pre seba urobiť a veľmi som si ju vážila. Dúfam, že som snáď niekoho ďalšieho aj inšpirovala. Začala som si zrazu všímať, že ľudí s nadváhou je veľa. Rozhodne by som do tejto proteínovej diéty išla znova, a to aj bez projektu KetoDiet. Chudnúť nie je vôbec jednoduché, ale ak máte dobrý diétny plán, pevnú vôľu a výdrž, ide to!

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov