🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Speváčka Tina: Dobre sa cítiť vo svojom tele znamená byť šťastný

10. 10. 2023Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaTereza Břízová

Moderátorka, speváčka a tiež dvojnásobná mamička Tina trpí roztrúsenou sklerózou. Táto diagnóza ju prinútila hľadať, čo jej telu robí dobre. Vďaka tomu nakoniec objavila aj KetoDiet.

Speváčka Tina schudla s proteínovou diétou KetoDiet.

Tina, kedy a prečo ste s KetoDiet začali prvýkrát chudnúť?

Bolo to pred viac rokmi. Vtedy som niekoľko týždňov striktne dodržiavala diétny plán. Veľmi pozitívne sa to odrazilo na mojom zdravotnom stave. Denne som popri vašich jedlách mala aj odporúčané množstvo zeleniny. Postupne jej bolo viac a viac, takže nechýbala pestrosť.

Speváčka Tina maškrtí proteínový krém KetoDiet Nutty.

Pomohla vám diéta niečo zmeniť?

Do proteínovej diéty som sa nikdy nepúšťala primárne pre chudnutie. Veľa som čítala o jej zdravotných benefitoch. Všeobecne si myslím, že chudnutie by malo byť vedľajším efektom zdravého životného štýlu. Samozrejme, že som pritom aj chudla. Bolo to však oveľa jednoduchšie a príjemnejšie, keď som nebola pod tlakom, že musím schudnúť. Motiváciou bol zdravotný stav. No a táto kombinácia mi zlepšila kvalitu života.

Prestala som byť unavená. Dobre sa mi vstávalo aj zaspávalo. Telo bolo odľahčené.   

Keď som mala dostatočný príjem bielkovín, úplne zmizla chuť na sladké.

Ktoré jedlá a ktoré nápoje máte najradšej?

Obľúbila som si hlavne špagetyčokoládový nápoj. To je taká moja klasika. Naposledy ma prekvapili tortilla čipsy – vôňou aj skvelou chuťou. No a potom mám rada croissanty. Tie mi vyjedajú aj deti.

Tine najviac chutí:

V čom vidíte najväčšiu výhodu KetoDiet?

To je asi veľmi individuálne. Netrúfam si vyzdvihnúť jednu všeobecnú. Môžem hovoriť o svojich skúsenostiach. Za seba viem, že mi znížený príjem cukrov rozjasňuje myseľ. Každý, kto sa do chudnutia pustí, si nájde svoje výhody. Myslím však, že úbytok váhypríliv energie pocíti každý.

Ste veľmi fyzicky aktívna. Aký šport máte najradšej?

Aj napriek tomu, že sa mu už pravidelne nevenujem, stále je mojou jednotkou basketbal. Rada chodím aj s trénerom do fitka na crossfit.

Speváčka Tina: Na šťastného človeka sa pekne pozerá.

Je v šoubiznise perfektná postava dôležitá?

Nie je to o perfektnej postave, ale o vyžarovaní zdravého sebavedomia a o sebaprijatí. Keď sa človek cíti dobre vo svojom tele, vie sa „predať” v akejkoľvek sfére. Dobre sa cítiť vo svojom tele znamená byť šťastný.

A na šťastného človeka sa pekne pozerá.

Tri veci, ktoré sa vám vybavia, keď sa povie KetoDiet

Pravidelné jedlo, nenáročná príprava a výborné výsledky.

Pustite sa do chudnutia aj vy

Vyplňte BMI kalkulačku a zistite, ako je na tom vaše telo a či (prípadne ako veľmi) potrebujete chudnúť. Poradíme vám s výberom diétneho plánu.

Vyplniť kalkulačku

Foto: KetoDiet

Tento článok stojí za zdieľanie!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Ako správny copywriter zásobuje náš blog novinkami zo sveta proteínovej diéty, rozhovormi o chudnutí a článkami z oblasti aktívneho životného štýlu.

Ďalší článok:

Pomohli sme schudnúť aj ďalším celebritám. Pozrite sa na ich príbehy.
Ukázať premeny

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov