🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Premena gospelovej speváčky Leony Gyöngyösi. Aké bolo chudnutie s KetoDiet?

16. 2. 2021Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaredakcia KetoDiet

Nadváha sa nevyhýba ani známym osobnostiam. Niekoľko rokov bola súčasťou života poprednej českej gospelovej speváčky Leony Gyöngyösi. Lea sa však jedného dňa rozhodla, že schudne a svoje nadbytočné kilá pošle preč. Pre svoju cestu za štíhlejším telom si vybrala ketodiétu. Pozrite sa na jej skvelú premenu.

Chudnúca premena s keto diétou – Leona Gyöngyösi

Lea, prezraď nám, je vo svete šoubiznisu veľký tlak na to, aby mala žena dokonalú postavu?

Bohužiaľ, áno. Niekedy mám pocit, že vzhľad je dôležitejší ako to, čo viete a čím očaríte. To platí hlavne pre médiá. Je smutné, že veľa ráz vôbec neriešia, ako dokážu človeku ublížiť.

Si mamičkou 10-ročného Nicolasa. Zmenila sa tvoja postava po pôrode?

A ako! (smiech) Ešte v deň pôrodu som mala krásne hladké bruško. Deň potom mi popraskalo a objavili sa strie. Ale nehanbím sa za ne, som na ne dokonca pyšná. Rodičovská láska je neopísateľná a nikdy by som túto životnú úlohu nevymenila.

Prečo si sa rozhodla schudnúť s ketodiétou?

To si pamätám úplne presne. Ležala som vtedy u seba doma na pohovke a „listovala“ v telefóne. Bolo to v prvej vlne pandémie Covid 19. Na Instagrame som narazila na KetoDiet a ani na sekundu som nezaváhala. Domov mi pár dní na to prišiel ochutnávkový balíček a začala som hneď. V tom období som zo zdravotných dôvodov nemohla športovať. K tomu sa pridal stres zo zrušených koncertov a rodinných problémov a ja som jednoducho potrebovala nejaký nový impulz. A zrazu tu bol. Cítila som obrovskú vnútornú silu. Chcela som na sebe zapracovať a dokázať si, že to zvládnem.

Máš nejakú špeciálnu motiváciu?

Najväčšou motiváciou som pre seba ja sama. Dala som si za cieľ dostať sa na váhu, ktorú som v dospelosti nikdy nemala. Vrátila som sa k športu a od základu som zmenila svoje stravovacie návyky. Našla som sa v tom, čo robím. Prijala som sa taká, aká som, a mám sa rada.

Spomenula si stravovacie návyky. Je pri tvojom povolaní zložité jesť pravidelne?

Priznám sa, že som nikdy pravidelnosť nedodržiavala. To som sa naučila až vďaka ketodiéte. Začala som jesť poctivo 5 porcií denne a pravidelnosť si držím aj naďalej.

Chutia ti produkty KetoDiet?

Veľmi! Zamilovala som si kašu s čokoládovou príchuťou od KetoDiet aj KetoLife. Zbožňujem proteínové tyčinky s figami a proteínové bagety. Teraz u mňa v každom prípade vedú nové low carb tyčinky od KetoLife.

Aké bolo chudnutie s KetoDiet?

Musím priznať, že začiatok nebol vôbec jednoduchý. Prešla som si sacharidovou chrípkou, ktorá nebola absolútne príjemná. Hneď ako som však prekonala prvý týždeň a videla prvé výsledky, išlo to zrazu z dňa na deň ľahšie. Schudla som naozaj veľa, mnoho ľudí mi pôvodnú váhu vonkoncom neverí. Nie som ešte na konci cesty a ďalej pokračujem k svojmu cieľu.


"Dala som si za cieľ dostať sa na váhu, ktorú som v dospelosti nikdy nemala."


Mala si niekedy chuť to vzdať?

(Smiech) Áno. A tiež som to niekoľkokrát vzdala. Vydržala som potrebný týždeň a dostavil sa prvý krach. Začala som znovu a prišiel druhý krach. Nasledoval ešte tretí. No potom sa niečo zlomilo a ďalšia kríza už neprišla. Držala som diétny plán Intense a každý krok som si predĺžila o mesiac. Teraz sa už stravujem nízkosacharidovo a mierim k svojej vysnívanej hmotnosti. Zostáva mi už len malý kúsok.

Ako reaguje okolie na tvoju premenu?

Veľmi pozitívne. Na začiatku sa síce našli aj takí, ktorí ma odrádzali s tým, že to bude trápenie a stres, že budem piť len nápoje. Lenže som ich vyviedla z omylu. Jedálny lístok som si poskladala zo všetkých produktov KetoDiet a úplne mi to vyhovuje.

Lea, srší z teba energia a obrovská charizma. Ako to robíš?

Ďakujem za krásny kompliment. Snažím sa byť vždy prirodzená. Netrápim sa tým, čo nemôžem ovplyvniť. Žijeme len raz a život je potrebný si užiť, nie len prežívať. Milujem svoju prácu. Hudba lieči a robí všetko tak nejako krajším. Mám svoje motto: Hudba uvoľňuje ducha a okrídľuje myšlienky.

Je niečo, čo by si chcela odkázať našim čitateľom?

Nie je hanba vzdať to na začiatku. Chvíľu môže trvať, než sa človek zabehne. Keď sa však potom zahryznete a dokážete to, je to neopísateľné. Ten pocit úspechu je neskutočná odmena.

Pozrite sa, ktoré ďalšie celebrity schudli s KetoDiet.

Foto: archiv Leony Gyöngyösi

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov