🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Príbehy na telo. Kto sú víťazi výzvy na chudnutie?

25. 1. 2022Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaredakcia KetoDiet

Je to sotva pár mesiacov, čo ste sa nám vo facebookovej skupine Moja KetoDiet pochválili svojimi redukčnými premenami. Pod #zbavsemilana sa nám zišlo množstvo skvelých fotiek a príbehov. Víťaza vyberal spevák Voxel spolu s manželkou Máriou, ktorí v tom čase sami chudli s naším diétnym plánom.

Na treťom mieste sa v KetoDiet chudnúcej výzve umiestnila Jitka Janurová. Čitateľom sa pochválila svojou neuveriteľnou premenou.

Víťazi našej hromadnej výzvy sa nám zverili, aká bola ich cesta chudnutím. Vykročíte za nimi?

Jitka Janurová

Rozhodnutie SCHUDNÚŤ

Všetko sa začalo obdobím po pôrode. Prestala som dojčiť a do toho prišiel lockdown. Celé dni som trávila doma a len som jedla a jedla. Počas štyroch mesiacov som sa dostala na 92 kg pri výške 160 cm. Jedným slovom katastrofa. Začali sa pridávať zdravotné problémy – bolesť chrbta, zlé dýchanie, tŕpnutie končatín, opuchy. Rozhodla som sa navštíviť fyzioterapeuta. Keď som k nemu prišla (mladý krásny chlap), povedal mi, nech sa vyzlečiem. Ja som sa rozhliadla po miestnosti, v ktorej boli všade zrkadlá, a v tej chvíli som mala chuť sa vypariť. Takto som sa nikdy v živote nehanbila. To bol pre mňa ten spúšťač začať konečne niečo robiť.

Prečo práve ketodiéta?

Skúmala som na internete rôzne diéty, až som narazila na KetoDiet. Vybrala som si prvý krok balíčka BASIC na 14 dní a po dvoch týždňoch som si ho objednala ešte raz. Diétu som dodržiavala presne tak, ako sa má, a chudnutie išlo neuveriteľne rýchlo! Začala som behať, aby som spevnila postavu. Postupne som popri proteínových jedlách pridávala aj tie klasické. Váha išla stále dole a ja som bola čoraz viac spokojnejšia.

Iné nákupy oblečenia

Celá premena trvala pol roka. V obchode sa mi už nestane, že na mňa nemajú oblečenie, ba naopak! Dokážem si vybrať aj v detskom – zvládnem veľkosť 174 alebo 168. Pre mňa úplná bomba!

Popri postave som zmenila aj účes a štýl obliekania. Naozaj môžem povedať, že som teraz spokojná. Mám najkrajšiu postavu, akú som kedy za celý svoj život mala. Zároveň zmizli všetky zdravotné komplikácie spojené s nadváhou. Na ulici sa za mnou otáčajú chlapi. To som nikdy nezažila a je to veľmi príjemné.

Odkaz pre nerozhodných

Všetci, ktorí váhate, pustite sa do toho. Nebudete ľutovať! Ten pocit šťastia a spokojnosti sa ani nedá popísať slovami.


Eva Pavlíková

Z dna vedie cesta iba hore

Vždy som sa snažila udržiavať v kondícii, venovala sa jazdectvu, chodila na prechádzky so psom. Kameň úrazu prišiel vo chvíli, keď zomrela moja sučka a onedlho ochorel aj kôň. Môj pohyb bol zrazu minimálny a váhový nárast na seba nenechal dlho čakať. Bola som „guľa“ a bolo mi to fuk.

Na prvom mieste sa v KetoDiet chudnúcej výzve umiestnila Eva Pavlíková. Z konfekčnej veľkosti 46 schudla na 38.

Potom sa však začali objavovať zdravotné problémy spojené s nadváhou. To bol impulz, aby som si povedala dosť. KetoDiet držala v tom období moja kamarátka, takže som mala možnosť sledovať, ako ju diéta premenila. A výsledok bol úchvatný! Chcela som to tiež vyskúšať. Pretože som mala naozaj vysokú nadváhu, rozhodla som sa rovno kúpiť diétny plán INTENSE.

Úspešné chudnutie = najlepšia motivácia

Začiatky neboli jednoduché, ale motivácia, podpora rodiny a vidina lepšieho zdravia boli pre mňa hnacím motorom. Zrazu som zistila, že mi je vlastne dobre, že sa cítim ľahšia a plná energie. Úbytky boli úplne úžasné. Diétu som držala naozaj striktne podľa odporúčaní a k tomu som začala cvičiť.

Sem-tam sa objavila kríza, najmä keď hmotnosť prestala klesať. Po čase som sa však naučila neriešiť to. Na chvíľu som sa prestala vážiť alebo merať a ono to zase išlo. Netúžim byť chudá, ale zdravo štíhla a hlavne pohyblivá a zdravá.

Proteinová polévka – rajčatová s nudlemi (7 porcí)

Počítam aj s variantom, že si diétny plán kedykoľvek zopakujem. Ono je totiž na tom všetkom zároveň skvelé, že si za tých pár mesiacov oddýchnete od klasického jedla. Medzi moje obľúbené produkty patria proteínový nápoj s vanilkovou príchuťou a paradajková polievka. Nechutia mi palacinky, takže som ich nakoniec začala piť ako koktail. To bolo zvládnuteľné. (smiech)

 

Ochutnať paradajkovú polievku

 

Záverom by som vám všetkým chcela popriať, nech dosiahnete svoje ciele a svoje vysnívané váhy, pretože s KetoDiet sa to naozaj dá! Držím vám palce a prajem veľa miznúcich centimetrov.

 

Pochváľte sa svojou premenou aj vy

Tešíme sa na vaše príbehy v skupine Moja KetoDiet.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov