🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

"Chudnutie s KetoDiet" - Beáta po 10 týždňoch

20. 9. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Pani Beáta má za sebou už 10 týždňov proteínovej diéty a jej odhodlanie rozhodne nepoľavuje. Má byť tiež na čo hrdá! Aj napriek tomu, že ju potrápili priedušky, nemohla sa púšťať do cvičenia a nechala svoje telo odpočívať, úbytky na váhe sa nezastavili. Čo o uplynulých týždňoch hovorí sama Beáta?

"Chudnutie s KetoDiet" - Beáta po 10 týždňoch

Pri povinnostiach a dennodennom pracovnom kolotoči, v ktorom hrá rolu niekedy aj stres a vyčerpanie, som ochorela. Zápal priedušiek zbrzdil môj progres, pretože pri užívaní antibiotík bolo nutné dodržiavať terapiu lekára. Konzumovala som v tej dobe už tri na bielkoviny bohaté jedlá plus zeleninu a nechala som si moje obľúbené proteínové kaše na raňajky alebo proteínové nápoje na prestriedanie.

Napriek chorobe a chvíľkovému vynechaniu telesnej aktivity, ma neskutočne potešila zmena a to mínus ďalších kg a niekoľko cm z obvodov. A teda doteraz sa mi podarilo schudnúť a je veru nutné meniť šatník. Celkové zlepšenie kondície a zmena štýlu úprimne potešili aj moju lekárku. Znížila som riziko rôznych ochorení spojených s obezitou a cítim sa neskutočne dobre.

Aj napriek ochoreniu to šlo..proste s KetoDiet a jasným cieľom to ide! :)

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov