Zľava 25 % na proteínové nápoje KetoDiet

Zľava 25 % na proteínové nápoje

Platí na nezľavnené s kódom: 25DRINKY24D

Vyberte si

Pozor na podvodné tablety „KETO DIET“ a platené jedálničky

21. 8. 2021Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Keď dvaja hovoria keto diet, nie je to to isté. Majte sa preto na pozore. Tablety „KETO DIET“ nie sú náš výrobok a do diéty nepatria! To isté platí pre podvodné platené jedálne lístky.

Kapsuly na chudnutie Keto Diet v zeleno-bielom obale sú podvodný výrobok, ktorý nevyrába česká značka KetoDiet.

Tablety „KETO DIET" = podvodný produkt

Správa pre všetkých našich zákazníkov – na trhu sa objavili podvodné zázračné tablety, vydávajúce sa za naše Tablety KetoDiet HEAT. Aj keď by to bola fantázia, žiadne zázračné tablety na chudnutie jednoducho neexistujú, je to skrz-naskrz lož! Bohužiaľ, takéto klamstvá sa objavujú čoraz častejšie. Predajcovia garantujú vysoké úbytky na váhe, a to bez úpravy stravy alebo zaradenia pohybu.

Svoje tvrdenia často zastrešujú menami známych lekárov či výživových poradcov a tvária sa veľmi dôveryhodne. Ich ponuka je často formulovaná naliehavo, až agresívne.


„Tablety KETO DIET“ naša spoločnosť nevyrába ani nepredáva a neodporúča ich zaraďovať do našich diétnych programov.


Predajca vyššie uvedeného produktu, naopak, parazituje na našej ochrannej známke a poškodzuje našu dobrú povesť. Z tohto dôvodu sme sa už v minulosti obrátili na Štátnu poľnohospodársku a potravinársku inšpekciu, ktorá nám dala za pravdu a ponuku predaja „tabliet KETO DIET“ opakovane zaradila medzi rizikové webové stránky, ktoré možno nájsť na www.potravinynapranyri.cz.

Kapsuly „KETO DIET“ pod hľadáčikom Štátnej poľnohospodárskej a potravinárskej inšpekcie Českej republiky

S tabletami KetoDiet Heat bude vaše chudnutie účinnejšie. Podporte svoje chudnutie vhodným doplnkom stravy.

Jediné originálne tablety
KetoDiet HEAT

Ak chcete podporiť svoje chudnutie, skúste naše tablety KetoDiet HEAT – spaľovač tukov. Pomáhajú účinne zhadzovať nadbytočné kilá. Dodajú vám energiu pred športovou aktivitou, pomáhajú pri regenerácii. Znižujú únavu a vyčerpanie. V balíčku nájdete 60 tabletiek, ktorá vám vydržia na celé 2 mesiace užívania.

Kúpiť

Podvodné platené jedálne lístky

Často sa na nás tiež obraciate, že ste zaplatili za jedálniček či plán na chudnutie, ktorý obsahuje odkaz na keto diétu, a za tieto služby sú vám opakovane strhávané platby z vašej platobnej karty (tzv. predplatné či rekurentné platby).

Platené individuálne jedálničky ani služby s opakovanými úhradami neponúkame a s uvedenými praktikami nemáme nič spoločné.

Ako spoznať podvodné služby?

  • Poskytovatelia takýchto služieb väčšinou sídlia v zahraničí,
  • ich webové stránky často nenapĺňajú štandardy požadované pre e-shopy v Českej republike a na Slovensku (napr. podmienky v sú v cudzom jazyku, chýbajú potrebné upozornenia atp.).

Občas je veľmi zložité ukončiť odber už objednanej služby (tj. služby sú vám účtované aj keď už o odber nestojíte).

Obrana proti opakovanému účtovaniu služby je pomerne zložitá, avšak pokiaľ neuspejete u poskytovateľa služby, skúste to u svojej banky, ktorá vám vydala platobnú kartu, alebo si platobnú kartu zablokujte pre realizáciu platieb na internete.

Venujte, prosím, zvýšenú pozornosť pri objednávkach tovaru. Ak máte akékoľvek pochybnosti, kontaktujte našu zákaznícku podporu, ktorá vám poskytne pomoc pri rozhodovaní.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Spoznajte nás bližšie

Popri výživových doplnkoch pre vás máme proteínové jedlá aj nápoje, low carb potraviny a maškrty bez zbytočného cukru. Zoznámte sa s našimi produktmi.
To ma zaujíma

Proteín rovno do e-⁠mailu

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov