🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

NOVINKA – Proteínové polievky s tromi novými príchuťami

1. 9. 2022Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Teplý obed alebo večera do jedálneho lístka skrátka patria a pokiaľ máte radi husté krémové polievky, máme pre vás skvelú správu. Predstavujeme vám tri nové príchute proteínových polievok! Voňavá kôprová, krémová hrachová a hustá tekvicová polievka ohromí vaše chuťové poháriky tak, že sa našich polievok nevzdáte ani po diéte. Rovnako ako my.

Proteínové polievky s tromi novými príchuťami. Spestrite si svoj jedálny lístok a vyskúšajte kôprovú, hrachovú alebo tekvicovú polievku.

Ktorú príchuť vyskúšate ako prvú?   

  • Kôprová polievka už nebude len strašidelnou spomienkou na školské jedálne. Teraz si na nej môžete pochutnať! A tá vôňa kôpru, mmm...
  • Tekvicová vás zase zahreje aj v zimných mesiacoch. Posypať ju môžete napríklad tekvicovými semienkami a výborné jesenné jedlo je na svete.
  • Hrachová polievka je klasika, ktorú všetci milujeme. S nami si ju môžete dopriať aj pri diéte a zároveň doplniť kvalitné bielkoviny, vitamíny a minerály.

Rýchly obed, ktorý zasýti  

Vysypať, zaliať, zamiešať a je to. Zdá sa vám to až veľmi jednoduché? Máte pravdu, jednoduchšie to už byť nemôže. Ba čo viac? Polievku v praktickom balení si môžete zobrať so sebou kamkoľvek – na dovolenku, do lietadla, do práce alebo na výlet.  

Prečo sú nové proteínové polievky také skvelé?    

  • Vďaka vysokému obsahu bielkovín spoľahlivo zaženú hlad a zároveň pomáhajú s chudnutím.  
  • Polievky môžete už od 1. kroku diétneho plánu, ale aj v rámci low carb stravy!  
  • Obsahujú dostatok minerálov a vitamínov.  
  • Lahodná krémová chuť, ktorú si zamilujete.  
  • Nízky obsah sacharidov, cukrov a nasýtených mastných kyselín.  

Vybrať si tú svoju

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov