🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Martin Zounar

13. 11. 2014Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

"Dobrá forma je otázka psychiky."

Chudnúca premena s keto diétou – Martin Zounar

Známy herec a moderátor, Martin Zounar, ktorý sa preslávil rolou mladého vojaka Tomáša v seriáli Chlapci a chlapi, je vnímaný veľkou časťou verejnosti svojím kladným vzťahom k dobrému jedlu. Ako je to v skutočnosti? Aké má skúsenosti s držaním diét a čo ho najviac baví na proteínovej diéte KetoDiet? To všetko a omnoho viac nám prezradil počas rozhovoru v jeho obľúbenej sushi reštaurácii.

Martin, aké máte všeobecne skúsenosti s držaním diét?

Dobrá forma je najmä otázka psychiky. Pred jedenástimi rokmi som mal dosť starostí a hodne som pribral. V tom čase som mal okolo 120 kilogramov. V každom prípade s nadváhou bojujem už takmer 20 rokov. Za tú dobu som skúsil snáď všetky typy diét, ale každý klasický kokteil mi prestal po týždni užívania chutiť. Nech už mal akékoľvek množstvo chutí.

Teraz skúšate KetoDiet, ako si na túto diétu zvykáte?

Prvá fáza bola rázna, vyradil som všetko múčne. Tretí deň bol zlomový, telo sa naštartuje. Človek je unavenejší pre nedostatok cukru, má neustále smäd a začne hodne piť. Chýbalo mi ovocie, ktoré sa jesť nemôže. Ale vždy, keď porovnám stravovanie pred diétou a potom pri nej, aj bez ovocia u seba už teraz cítim obrovský posun k lepšiemu.

V čom nachádzate výhody tejto proteínovej diéty?

KetoDiet mi vyhovuje, pretože mám pocit, že pri nej skutočne jem. Môžem hrýzť, nie sú to len zmieňované kokteily. Chutí mi predovšetkým omeleta, ktorú si vždy naplním tým, na čo mám chuť. Samozrejme, v rámci povolených potravín. Navyše som rád za možnosť zeleninových príloh. Je to pestré a jednoduchšie sa tak v chudnutí vytrvá. Základom správneho chudnutia je pohybová aktivita, postrážiť si príjem a výdaj.

V kombinácii s pracovným vyťažením a obmedzenou stravou je náročnejšie dočerpávať energiu, ale s Keto nemám pocit strádania. Vrecká KetoDiet sa navyše dajú upravovať podľa chuti, robím si ich s trochou cesnaku a so šalátom, pochutnám si na nich.

Ste predsa známy gurmán a pôžitkár, nechýbajú vám delikatesy bežného režimu?

 Ako vás napadlo, že som gurmán a pôžitkár? Naopak, vždy som dával prednosť skôr ľahkej a zdravej kuchyni. Poriadne kusy mäsa jem strašne málo. Hodne si robím ryby, občas si pripravím bravčovú panenku.

Milujem ryžu a zemiaky – s nimi sa dajú vytvárať gurmánske zázraky! Aj pri diéte je skvelé výnimočne máličko zhrešiť a raz za čas si urobiť radosť poriadnym, ale zdravým a vyváženým jedlom. Vďaka Keto však ani nemám chuť na prehrešky. Dáva dostatok chutí sama o sebe.

Aké sú vaše ciele?

Chcem sa cítiť dobre a zo súčasných 103 kg by som chcel s KetoDiet zhodiť ešte 10 kilogramov. Uvidíme, ako sa mi to podarí.

Ďakujeme za rozhovor a nech sa darí!

Viac si o článku s nami a ostatnými KetoDiéťakmi a KetoDiéťačkami môžete porozprávať na našom Facebooku.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov