🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

KetoDiet mi urobila v hlave poriadok

11. 4. 2017Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Katka a pracujem ako interiérový dizajnér. Mám 3 deti a moje telo, rovnako ako u mnohých žien, dostalo po pôrodoch zabrať. Pustila som sa do niekoľkých diét, schudla som pár kíl, ale cez Vianoce som všetko hneď nabrala. Často som celý deň nič nejedla a večer do seba nahádzala veľké množstvo jedla. Vďaka nepravidelnosti v stravovaní sa mi ukladali tuky, pretože moje telo zle spaľovalo.

Interiérová dizajnérka Katka úspešne schudla s KetoDiet. Na fotke pred svojou chudnúcou premenou a po nej.

Som naozaj tučná

Pohybu som sa nikdy nevyhýbala, mám rada kolieskové korčule alebo kruhový tréning. Na mojej váhe sa to, bohužiaľ, neprejavovalo. Moje rozhodnutie popohnalo, keď zo školy prišla domov moja dcérka a rozčúlene mi povedala: „Mami, však nie si tučná? Dievčatá v škole to hovorili, tak som im vynadala, že sú sprosté.“ Snažila som sa to dcérke vysvetliť, ale napriek tomu mi táto príhoda nastavila reálne zrkadlo. Nechcela som, aby sa za mňa dcéra musela hanbiť. Uvedomila som si, že som naozaj tučná a mala by som s tým niečo robiť. Preto som sa prihlásila do výzvy na chudnutie s KetoDiet.

Žiadne zadýchavanie pri námahe

Po mesiaci som schudla pár kilogramov. Na ketojedlá a pravidelný režim som si ľahko zvykla, aj keď som si musela vytvoriť malého pomocníka v podobe budíka na mobilnom telefóne. Radovala som sa ako malé dievča, keď mi ubudlo niekoľko cm v páse. Ľahšie sa mi zaväzovali šnúrky na topánkach, nemala som taký problém sa ohnúť, ale hlavne som sa nezadýchavala pri chôdzi. Okolie si moje chudnutie všimlo a to ma, samozrejme, tešilo.

Nový vietor

V závere chudnutia s proteínovou diétou som sa cítila naozaj skvele.Do našej rodiny to vnieslo nový vietor, snažíme sa experimentovať s jedlom a pridali sme viac športových aktivít. Som rada za túto príležitosť, ktorá ma „nakopla“, aby som si urobila v hlave poriadok. Viem, že nechcem mať zdravotné problémy, ktoré by mohla zapríčiniť nadváha. Je príjemné cítiť sa dobre a nebyť toľko unavená. Keto Diet by som určite odporučila predovšetkým pre jej rýchlu a nenáročnú prípravu. Prekvapilo ma, že diétne jedlá chutia veľmi dobre, priznám sa, že som to nečakala. Novú váhu a stravovacie návyky sa budem snažiť zo všetkých síl udržať, som vďačná, koľko nových a milých ľudí som vďaka tejto výzve stretla.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov