💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

Chudnúť ako celebrity

24. 6. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Vyskúšala som už nespočetné množstvo diét, ale nikdy sa mi nepodarilo schudnúť. Počula som, že s KetoDiet úspešne chudnú aj celebrity, a to mi dalo motiváciu vyskúšať túto proteínovú diétu. Povedala som si, že to zvládnem rovnako ako ony. KetoDiet som teda brala ako takú pomocnú ruku, ktorá ma dovedie do môjho vysnívaného cieľa.

Markéta úspešne schudla s KetoDiet. Na fotke pred svojou chudnúcou premenou a po nej.

Schudnúť vďaka koktailom?

Musím povedať, že chudnutie prekonalo moje očakávania. Chutili mi proteínové nápoje a bavilo ma kombinovať ich príchute. Privítala som, že strava bola nenáročná na prípravu. Stačilo si len ráno nabaliť jedlo do kabelky a kdekoľvek si ho potom prichystať. Vždy som rada športovala, a tak som v tom pokračovala aj s ketodiet. Plávanie, squash a občas som nelenila a pridala aj cvičenie doma. Okolie si stratu kíl čoskoro začalo všímať. Veľa kamarátok sa ma vypytovalo, ako sa mi to podarilo. Rodina sa mi smiala, že si myslím, že schudnem vďaka koktailom a že som sa zbláznila. Boli takí neveriaci, že dokonca uzatvárali stávky. Lenže nakoniec s úžasom pozerali, keď kilá išli dole. Nad jedlom som začala oveľa viac premýšľať a získala som tak aj nový koníček. Dokonca som si začala na záhradke pestovať bylinky a s chuťou si vyhľadávam zdravé recepty na internete. To by mi predtým ani vo sne nenapadlo.

Veľa kg dole a ide sa ďalej!

Celkovo sa cítim dobre a všetky aktivity sa mi robia ľahšie. Nie som toľko unavená ako predtým. Príjemný pocit, vážne! Vďaka proteínovej diéte som sa naučila správne jesť, stačia mi malé porcie a vôbec nemám chuť na nezdravé potraviny. Je to taký fajn odrazový mostík, aby človek začal so sebou niečo robiť. Určite som viac motivovaná pokračovať v zhadzovaní ďalších kilogramov. Povedala som si, že na sebe budem tvrdo pracovať aj v budúcnosti, pretože to úsilie sa vyplatí.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov