🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Afirmácia – sila vlastných myšlienok vám pomôže schudnúť. Započúvajte sa

12. 4. 2021Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Zmeňte chod udalostí vo svoj prospech. Vaše myšlienky sú silnejšie, než si myslíte. Správne ich nasmerujte a prijmite chudnutie ako súčasť svojho nového a hlavne spokojného JA. Ako na to? Pustite si naše afirmačné nahrávky a nechajte konať svoje pozitívne presvedčenie.

Speváčka Leona Gyöngyösi nahrala pre KetoDiet afirmačné nahrávky zamerané na zdravú redukciu váhy, pozitívne myslenie a sebalásku.

Čo sú afirmácie

Afirmácie sú vnútorne vyslovené myšlienky, sny a priania, vďaka ktorým meníme chod udalostí tak, ako potrebujeme. Pôvodcom afirmácií môžete byť vy sami. Ich formulácie musia byť v pozitívnom slova zmysle. Vynechajte slová ako nechcem, nemôžem, nedostanem, nedokážem a pod. Inšpiráciu možno čerpať z mnohých kníh a už vytvorených afirmačných nahrávok. Zoznámte sa s tými našimi..

Podporte svoje chudnutie s KetoDiet

Afirmácie k všetkým diétnym plánom KetoDiet nahrala popredná česká gospelová speváčka Leona Gyöngyösi. Sama úspešne schudla s ketodiétou. Lei afirmácie pred pár rokmi obrátili život o 180°. „Skôr som bola hrozný frfloš a afirmácie ma posunuli správnym smerom,“ vysvetľuje Lea.

„Dôležité je mať vízie a veriť im. Budovať sebalásku. Nevravieť si, že som tučná, ale že mám radosť z toho, že začínam chudnúť,“, hovorí Lea Gyöngyösi.

K afirmáciám ju priviedli kamaráti vo chvíli, keď riešila nepríjemné zdravotné komplikácie. Vtedy si povedala, že nemá čo stratiť. Prečítala prvé knižky a začala o afirmáciách zisťovať viac. Inšpirovala ju predovšetkým americká spisovateľka a autorka medzinárodných bestsellerov Louise L. Hay.

Prvé afirmácie napísala Lea sama pre seba a týkali sa zdravia. Snažila sa svet vidieť v pozitívnych farbách a veci sa naozaj začali obracať k lepšiemu. Nasledovali afirmácie na tému ciele a sny, zdravie a imunita a ďalšie. K nim Lea s kamarátom zložila vlastnú autorskú hudbu, ktorá by mala nahrávky vždy sprevádzať.

„Všetko, čo potrebujem na to, aby som bola šťastná, mám ukryté sama v sebe.“ říká Lea Gyöngyösi

Ako vznikali afirmačné nahrávky pre KetoDiet

Pri afirmáciách je veľmi dôležité veriť tomu, čo hovoríte, treba byť autentický. Afirmácie pre KetoDiet sa rodili vo chvíľach, keď Lea s KetoDiet naozaj chudla. Nahrávky k jednotlivým krokom diétnych plánov nahovorila, keď si nimi sama prechádzala. Podporila tak svoju snahu schudnúť„Beriem to ako svoju spoveď. Raz som sa dokonca rozplakala. Stála som pred zrkadlom a hovorila si: ,Wow, vitaj, moje nové JAʻ.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov