Postup prípravy
Teplé müsli: Pripravte si svoju kašu tak, že množstvo zmesi zalejete dvojnásobným množstvom horúcej vody, mlieka, rastlinného nápoja (kokosový, mandľový a pod.) Množstvo tekutiny môžete upraviť podľa toho, akú hustú si kašu prajete mať. Dobre premiešajte, nechajte 3 až 5 minút odstáť.
Hotovú kašu ozdobte čerstvým ovocím, dochuťte xylitolom, čakankovým sirupom, škoricou, kúskami horkej čokolády a pod. Záleží len na vašej chuti a fantázii. Pochutnajte si na teplých raňajkách či desiatej.
Studené müsli: Zalejte menším ako dvojnásobným množstvom vody, mlieka, rastlinného nápoja. Nechajte odstáť 5 až 8 minút. Prípadne môžete zamiešať do svojho obľúbeného jogurtu. Doplniť môžete opäť ovocie, škoricu, horkú čokoládu a pod.