🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Vojsť sa do starého oblečenia? Splnený sen

11. 10. 2017Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaredakcia KetoDiet

Dávid nikdy nemal predošlú skúsenosť s diétami. Párkrát do roka držal tzv. detox alebo pôst, podarilo sa mu schudnúť a jojo efekt sa nedostavil. Ale ako sám hovorí, bolo to vždy hotové peklo. Preto keď za krátke obdobie nabral pomerne veľa kilogramov, hľadal zdravšiu a jednoduchšiu cestu, ako sa zbaviť nadváhy. Dozvedel sa o KetoDiet, a rozhodol sa ju vyskúšať. Ako sa mu počas diétneho plánu MEDIUM darilo a aké výsledky dosiahol? Dávid sa s nami o skúsenosti s proteínovou diétou ochotne podelil na nasledujúcich riadkoch.

David v kockovanej košeli drží v ruke shaker s proteínovým nápojom KetoDiet.

EFEKTÍVNA A JEDNODUCHÁ DIÉTA KETODIET

Volám sa Dávid a mám 31 rokov. Počas ¾ roka som pribral 10 kg. Nepáčil som sa sám sebe a necítil som sa dobre. V minulosti som 2x do roka držal detox celých 10 dní, vydržal som to, ale naozaj to nebolo ľahké. Síce to malo dlhodobý efekt, schudol som, ale už som do toho znova ísť nechcel. Hľadal som teda inú efektívnu a jednoduchú diétu. Od môjho kolegu v práci som sa dozvedel o KetoDiet. Jeho vlastné pozitívne skúsenosti s proteínovou diétou ma presvedčili, aby som o tom začal uvažovať. A keď mi to odsúhlasila aj moja priateľka, fitnes trénerka a blogerka Jája na paprike, bolo rozhodnuté. V strave a cvičení jej veľa dôverujem, takže by mi neodporučila žiadnu hlúposť. Navyše pri chudnutí potrebujem vidieť výsledky rýchlo, aby som mal vôľu pokračovať ďalej. A v tom je ketodieta skvelá.

NA DIÉTE, ALE CHUTNE

Nikdy som nemal extra stravovací režim, takže stravovanie 5x denne s KetoDiet pre mňa bola výhra. S proteínovú diétou som bol úplne v pohode, nemal som vôbec pocit hladu. Iba chute, ale to je prirodzené. Zbiehali sa mi sliny pri pohľade na burger, steak a cestoviny, ale statočne som odolával. Začal som zase pravidelne cvičiť, zrazu bol dostatok energie na všetko. Po prvých 3 týždňoch som mal dole niekoľko kilogramov. Prekvapilo ma, že proteínové jedlá a nápoje sú veľmi chutné, človek je na diéte, ale jej úplne normálne a chutne. Do polievok KetoDiet som sa úplne zamiloval. Sú fakt vynikajúce. Zhodené kilogramy boli, samozrejme, veľmi motivačné, ale vojsť sa do starého oblečenia bol splnený sen. Na ďalšiu fázu chudnutia som sa tešil, pretože v nej sa môže pridať jedno bežné jedlo (samozrejme, nie nutela alebo burger). Ale napríklad steak so zeleninou, paráda.

ZBAVIL SOM SA STRAVOVACÍCH STRAŠIAKOV

Na konci chudnutia som sa cítil naozaj dobre. KetoDiet ma zbavila závislosti od sladkého. Schudol som a ešte ma naučila dodržiavať pravidelný pitný režim. S tým som mal vždy problém. Pred KetoDiet som pil denne len 3 dcl vody a 3x veľkú kávu. Teraz pijem 2 až 3 l vody denne a kávu si dám tak 1 alebo maximálne 2 malé. Zbavil som sa všetkého nadbytočného tuku. To je bezchybné. Uvedomil som si svoje najväčšie stravovacie strašiaky. Jedol som nepravidelne, iba raňajky a večere, takmer vôbec som nedodržiaval pitný režim a bol som závislý od sladkostí. Nerád by som sa k týmto zlozvykom vrátil. Sem-tam som sa stretol s názormi ľudí, že opäť priberiem. Ale keď videli, že jem 5x denne, tak oproti nejakej inej klasickej diéte reagovali v pohode.

Ak chcete zatočiť so svojou nadváhou, odporúčam diétne plány KetoDiet. Schudol som tak, ako som chcel, a svalovina mi zostala. Vôbec to nebola žiadna drastická diéta, ba naopak, naučil som sa správne jesť a piť. Najväčšiu oporu som mal vo svojej partnerke a to, že sa vojdem do množstva staršieho oblečenia, je pre mňa najväčšia odmena. Váhu si chcem udržať a vylepšiť si svoju postavu do dokonalosti vďaka cvičeniu. 

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov