🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Svoje nadbytočné kilá som zveril do „rúk“ KetoDiet

24. 10. 2018Tento článok vám zaberie 5 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Miro, som otec dvoch krásnych dcér a milujúci manžel. Šport odjakživa patril do môjho života. V mladosti som hrával futbal, basketbal, viac ma však isté obdobie lákalo karate a neskôr v puberte som presedlal na box a zápasenie v ringu. Po menšom úraze som s týmto športom na istý čas skončil. Keď dcéra nastúpila na základnú školu a manželka do práce, rozhodol som sa „oprášiť rukavice“, vrátiť sa späť do ringu a aktívne športovať. Hneď na to som však dostal príležitosť ísť pracovať na loď do Holandska.

Svoje nadbytočné kilá som zveril do „rúk“ KetoDiet

… niekde v tomto období nastal zlom v mojom živote, keď kilá začali pribúdať...

Práca na turnusy, nepravidelná pracovná doba, málo odpočinku, rýchle a nezdravé stravovanie nie je najvhodnejší životný štýl. Moje nepravidelné cvičenie malo za následok aj časté zranenia, ktoré ma veľakrát odstavili na dlhšiu dobu, počas ktorej som len jedol, priberal a môj zápal pre akúkoľvek športovú aktivitu zhasínal. Začal ma trápiť nielen fyzický pocit ťažoby, ale aj pohľad do zrkadla či na fotografie, na ktorých som mal možnosť sa vidieť. Celková kondícia bola na minime. Ani občasné poznámky ľudí z môjho okolia, namierené na moju zavalitú postavu, mi veľmi nelichotili.

Cítil som, že už musím so sebou niečo urobiť

Kúpil som si teda bicykel, behával, vrátil sa do boxerne, cvičil aj na lodi, hmotnosť však klesala a stúpala, klesala a stúpala. Ako som však zistil, tak mojím najväčším problémom bolo nepravidelné a zlé stravovanie, inak povedané "zlé stravovacie návyky"!

Kopec užitočných informácií sa človek dozvie aj pri pohári vína v bare, tak ako som aj ja zachytil konverzáciu dvoch dám o proteínovej diéte KetoDiet a aké úspešné výsledky dosahujú ľudia po jej absolvovaní. Hľadám informácie, čo vlastne KetoDiet je, v čom spočíva to kúzlo úspechu chudnutia, čítam referencie známych osobností, tzv. celebrít, ale aj bežných smrteľníkov.

V hlave mi kričí hlas: „Miro, jediné, čo stratíš, sú nadbytočné kilá!“

Po konzultácii s výživovým poradcom KetoDiet sme spoločne vybrali diétny plán INTENSE, ktorý trvá 3x 4 týždne. Môj cieľ bol vrátiť sa na svoju pôvodnú hmotnosť.

Pre prvý krok som si zvolil balíček zložený čisto len z nápojov. Pil som nápoj 5x denne. Prvé 2 až 3 dni som pociťoval značnú únavu, na čo som bol vopred upozornený a do postele som chodil skôr než moja 2-ročná dcérka. Postupne ako organizmus nabiehal do ketózy, sa môj stav zlepšoval a ja som pociťoval čoraz viac energie v tele a pocit pohody. Už za prvý týždeň som schudol. Waaau funguje to! Rozdiel bol skutočne vidieť. Prvá fáza prebehla úplne pokojne, bez pocitu hladu a nervozity.

Od druhého kroku sa môže jesť jedno bežné jedlo bohaté na bielkoviny, čiže aj mäso. Na tento krok som sa úprimne tešil, a tak som zvolil aj balíček pre 2. krok, ktorý sa skladal okrem nápojov už aj z jedál. Inšpiráciu na prípravu jedál vhodných počas tejto diéty som čerpal z receptov KetoDiet, kde ich je naozaj dosť a každý si tam určite nájde jedlo podľa svojho gusta! Po 48 dňoch s KetoDiet som bol už veľmi blízko svojho vytýčeného cieľa. Opäť som začal bicyklovať, behať, dokonca som zabehol 10 km a cítil sa doslova ako motýľ. Každý deň sa snažím obetovať aspoň hodinu svojho voľného času aktívnemu pohybu. Druhú polovicu tejto fázy som však poriadne odflákal. Párkrát som zhrešil.

„Nie je dôležité, koľkokrát spadneš, ale koľkokrát sa dokážeš postaviť!“

Krok tretí, v ktorom sa vraciam k bežnému stravovaniu a stabilizácii aktuálnej hmotnosti. Moje odhodlanie dosiahnuť cieľ len narastá! Stravujem sa podľa plánu a verím, že v priebehu 2 mesiacov budem tam, kde chcem byť! Vďaka diétnemu plánu KetoDiet som v psychickej pohode, úbytkom tuku z tela sa zlepšil môj celkový fyzický vzhľad, zlepšili sa vlastnosti mojej pleti a aj pokožky v oblasti ramien, mám chuť na sebe pracovať, viacej sa hýbať, prekonávať sám seba.

Človek, ktorý sa rozhodne schudnúť a zbaviť sa nadváhy, potrebuje podporu svojho okolia aj rodiny, pretože občas príde kríza a tú treba vedieť ustáť. Ja mám našťastie manželku, ktorá stojí pri mne a je mi oporou!

KetoDiet je naozaj jednoduchou cestou, ako schudnúť rýchlo a bez problémov

Základný krok k lepšej postave pomocou KetoDiet som absolvoval, resp. stále absolvujem, pretože tým sa moja cesta, samozrejme, nekončí! Musíme si uvedomiť, že to je naozaj len jeden malý krok k úspechu a okrem iného si vyžaduje aj celkovú zmenu stravovania a životného štýlu. Ako som už spomínal, tak mojou najväčšou oporou je moja manželka, za čo jej patrí veľké ĎAKUJEM! Pomáha mi s prípravou zdravých jedál a núti ma cvičiť. Je skrátka takým hnacím motorom celej našej rodiny a vedie nás k zdravšiemu životnému štýlu.

Nedá mi nespomenúť ľudí, ktorí mi boli/sú k dispozícii počas celého priebehu diétneho plánu a nimi sú výživoví poradcovia spoločnosti KetoDiet. Špeciálna vďaka však patrí Jane Dvořákovej, ktorá mi odpovedala na všetky moje otázky aj v čase svojho osobného voľna. Ďakujem za všetky užitočné rady a spoluprácu.

Na záver už len...

Svoje nadbytočné kilá som zveril do „rúk“ KetoDiet a pravdou je, že aj mňa, neveriaceho Tomáša, presvedčili nielen o kvalite svojich produktov, ale aj funkčnosti diétneho programu, a preto KetoDiet s čistým svedomím odporúčam každému, kto chce podstúpiť skutočnú zmenu vo svojom živote!

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov