🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Štíhlejšia pre svoju vnučku

11. 4. 2017Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Jarka a rada trávim čas so svojou vnučkou. Aby sme si spolu mohli užiť viac zábavy, potrebovala som schudnúť. Ďalším dôvodom boli zdravotné problémy, ktoré mi už ohrozovali život. Chcela som zhodiť 10 kg, a preto som sa prihlásila do výzvy na chudnutie s proteínovou diétou KetoDiet. Vedela som, že keď nad sebou budem mať dohľad a nebudem v tom sama, zvládnem to.

Jarka z Havířova, ktorá sa na ženskom serveri zena-in.cz prihlásila do chudnúcej výzvy s proteínovou diétou KetoDiet.

Zaslúžené ovocie

Za prvý mesiac som schudla pár kilogramov a to pre mňa bola motivácia pokračovať ďalej. Tešila som sa na ďalšie zhodené kilogramy. Nikdy som podobné jedlá nejedla, ale nemala som problém si na ne zvyknúť. Jablková kaša, omelety tyčinky mi veľmi chutili. Nohavice som si musela v páse zabrať, inak by som ich stratila niekde v meste. Okolie si začalo všímať moju zmenu a tešilo ma to. Bolo vidieť, že snaha a úsilie prinieslo zaslúžené ovocie.

Teraz už sladkému odolám

Počas diétneho programu sa zhoršil zdravotný stav môjho manžela a naša rodina prežila bolestnú stratu. Aj cez ťažké chvíle, keď som žila v strese, som chudnutie nevzdala a pokračovala statočne ďalej. Čo sa týka zdravotných ťažkostí, zmenilo sa to k lepšiemu. Už som sa pri chôdzi toľko nezadýchavala a necítila som sa nemotorne ako predtým. KetoDiet mi predovšetkým ukázala, aké je dôležité dodržiavať pravidelné stravovanie a dostatočný pitný režim. Bohužiaľ, ako väčšina ľudí som tieto základy nikdy nedodržiavala. To sa našťastie vďaka proteínovej diéte zmenilo. Vždy som mala rada sladké, nikdy som sladkostiam nemohla odolať. Po výzve na chudnutie sa mi v hlave všetko prehodilo a teraz viem, že už odolám.

KetoDiet prekonala moje sny

KetoDiet mi pomohla prekonať bolestivé obdobie, keď som musela myslieť na pravidelnosť a chystať si jedlo a nemala som tak čas na čierne myšlienky. Veľa mi dodával elán do života aj čas strávený s vnučkou. Uvedomila som si, že mojím najväčším problém bol nedostatočný pitný režim, nepravidelnosť v stravovaní a záľuba v sladkom. Všetko sa teraz snažím dodržiavať a váhu si chcem, samozrejme, udržať. Chudnutie s KetoDiet by som vrelo odporúčala ženám, ktoré trápia nadbytočné kilogramy.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov