🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Monika z redukčnej výzvy KetoDiet: Bol najvyšší čas začať chudnúť.

20. 7. 2021Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaTereza Břízová

Monike ste v našej výzve vyhlásenej v skupine Moja KetoDiet pridelili 2. miesto. Zaslúžene, jej premena je totiž dych vyrážajúca. Zverila sa nám, aká bola jej cesta za vysnívanou postavou.

Čitateľka Monika pred svojou redukčnou premenou a potom, keď schudla s KetoDiet

Moni, ako dlho trvala vaša redukčná premena?

KetoDiet mi robila spoločnosť zhruba päť mesiacov počas roka 2019. Podarilo sa mi schudnúť oveľa rýchlejšie, než som čakala. Odvtedy si váhu držím.

Kedy ste sa definitívne rozhodli, že začnete chudnúť?

Keď som sa už na seba nemohla pozerať. Prispeli k tomu aj ľudia z môjho okolia. Stále častejšie som počula, že by som so sebou mala konečne začať niečo robiť.

Bola KetoDiet jasnou voľbou, alebo ste zvažovali iné diéty?

K proteínovej diéte ma priviedla kamarátka. Sama s ňou totiž úspešne schudla. A nakoniec som zistila, že nebola jediná, komu KetoDiet pomohla. Takže som veľmi nerozmýšľala, skúsila som to tiež a vyšlo to.


„Vďaka KetoDiet teraz žijem lepší život.“


Ako prebiehalo vaše chudnutie?

Prekvapivo dobre. Príde mi dôležité správne si to nastaviť v hlave. Mne sa to podarilo a diéty som sa držala ostošesť. Ani na chvíľku som nemala chuť to vzdať. Celý čas som mala pred očami svoj cieľ. Však bolo aj načase. (smiech)

Ktoré proteínové jedlo ste si najviac obľúbili?

Začala som chudnúť s proteínovými nápojmi. Tie mi naozaj veľmi chutia. Neskôr som pridala aj jedlá. Najviac si užívam proteínový croissant s maslovou príchuťou. No a potom som si asi vytvorila závislosť od proteínových tyčinieksušeného mäsa.

Ako ste so svojou premenou spokojná?

Veľmi. Konečne som tam, kam som sa veľa rokov chcela dostať. Je to neuveriteľné, ale vážim teraz rovnako ako za svojich školských čias.

Na čo ste najviac pyšná?

Najväčšiu radosť mám z toho, že už nie som guľa. (smiech) Keby ešte žili moji rodičia, mali by zo mňa radosť. Mamička bola nešťastná z toho, kam som sa až dostala. Na tak morbídnu váhu.

Ako reagovalo na „novú“ Moniku vaše okolie?

Veľmi kladne. Čo si budeme hovoriť – štíhli ľudia vedú. Je to tak zaužívané a platí to. To však nie je to jediné, čo ma teší. To, že som schudla, mi pomohlo aj po zdravotnej stránke. Mám rozdrvený členok a pôvodná hmotnosť mu rozhodne neprospievala.

Aký je váš súčasný životný štýl?

Často chodím do fitka a na horolezeckú stenu. No a strážim si sacharidy. Občas však aj zakopnem. Treba asi všetko s mierou. Dôležité je, aby sa človek cítil dobre.

Čo sa vám ako prvé vybaví, keď sa povie KetoDiet?

Super pocit z dosiahnutia cieľa. Radosť, ktorú konečne mám z pohybu. To, že teraz žijem lepší život.

Tento článok stojí za zdieľanie!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Ako správny copywriter zásobuje náš blog novinkami zo sveta proteínovej diéty, rozhovormi o chudnutí a článkami z oblasti aktívneho životného štýlu.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov