🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Magda Malá

31. 8. 2015Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

„KetoDiet pre mňa nie je diéta."

Chudnúca premena s keto diétou – Magda Malá

Nikdy som nemala problém s váhou. V 33 rokoch som vážila 42 kg. Potom som otehotnela a váha stúpala. Po prvom pôrode som hmotnosť celkom „ukočírovala", ale po druhom tehotenstve, keď som mala 42 rokov, už chudnutie nebolo vôbec jednoduché začala som držať rôzne diéty.

Už len pri vyslovení slova DIÉTA som však mala pocit, že priberiem a pri žiadnej som dlho nevydržala. Pri mojom vyťažení bolo ťažké si všetko vážiť, strážiť kalórie a čas, kedy môžem jesť. A vždy prišla chvíľa, kedy sa moja Magdalénka smiala, že maminka už zase drží „zajtrajšiu" diétu :)

Nedávno som sa však zarozprávala s Kubíčkom Smolíkom a Doktorom Pavlom Hájkom. Videla som, že hodne schudli a zaujímalo ma, ako sa im to podarilo. Odporučili mi KetoDiet a ja som si pri pohľade na nich povedala, že to takisto skúsim. A som im nesmierne vďačná. KetoDiet má pre mňa osobne veľkú výhodu – neberiem ju ako diétu, vždy si pochutnám a nehladujem. Milujem omelety, kaše, polievky, tyčinky a nápoje.

Už za 3 týždne som schudla niekoľko kilogramov, a to si nič nepočítam ani nevážim, iba si strážim pravidelnosť a pitný režim. Vďaka tomu, že si môžem dopriať aj jedlo, ktoré KetoDiet povoľuje, ma ani neláka diétu porušiť, keď varím pre svoje deti. Naopak, deti mi často obštipkávajú z výbornej omelety, ktorú si pripravujem s brokolicou :)

Ťažko sa im vysvetľuje, že to nesmú, keď je to také dobré! Magdalénka mi fandí, vidí, že to funguje, ale má obavy, že budem čochvíľa vážiť ako ona. Maminka predsa nemôže vážiť rovnako ako dcéra :)

KetoDiet vrelo odporúčam všetkým, ktorým sa doteraz nedarilo schudnúť. Ide to jednoducho a rýchlo.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov