🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Zuzana Vačková

18. 10. 2018Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaredakcia KetoDiet

„Žijem aktívne a starám sa o seba, pretože sa mám rada!”

Chudnúca premena s keto diétou – Zuzana Vačková

Sympatická a stále dobre naladená herečka Zuzana Vačková sa stala ambasádorkou vašej obľúbenej proteínovej diéty KetoDiet. Hviezda seriálu Panelák a Horná Dolná, na ktorú sa môžete okrem iného tešiť v chystanom predstavení komédie KLIMAKTÉRIUM a ktorá je súčasne vo skvelej forme, vám teraz odtají svoj odskúšaný recept na spokojný život.

Celý život žijem aktívne, hýbem sa, behám, cvičím, športujem, ale s pribúdajúcimi rokmi sa mi začala hmotnosť šplhať hore. Napriek tomu, že som žila aktívne. A tak som mala stále navyše tých svojich pár povestných kilogramov, ktoré ma delili od toho, aby som mohla byť spokojná.

Keď som objavila proteínovú diétu KetoDiet, hneď som sa do nej pustila.

Bola som milo prekvapená, ako jednoducho problematické kilogramy zleteli dolu

Mnohé ženy poznajú ten pocit, že si aj dávajú pozor na to, čo zjedia, aj sa snažia športovať, ale ručička na váhe ide z mesiaca na mesiac vyššie a vyššie. Je to veľmi frustrujúci pocit. A keďže s prichádzajúcou päťdesiatkou kilogramy naozaj idú dolu veľmi ťažko, tak som sa jednoducho rozhodla urobiť všetko preto, aby som vyzerala tak, ako chcem ja.

Cesta, ktorú ponúka KetoDiet, je pre mňa pohodlná, príjemná a funguje. Preto som veľmi rada, že sa mi podarilo dať dole tých pár kilogramov, ktoré takmer každú ženu delia od toho, aby mohla byť so sebou spokojná. Mne sa to podarilo a je príjemné ráno nemusieť premýšľať pred skriňou, v čom zamaskujem kilá navyše, v čom nebude vidno, že som trochu pribrala. Že si môžem vybrať oblečenie slobodne a cítiť sa pritom skvele.

Na zelenine si dnes pochutnám ako na ničom inom

Kedysi by mi grilovaná zelenina na večeru nestačila, ale dnes si na nej pochutím ako na ničom inom. Mám veľmi rada šaláty, grilovanú zeleninu, obľubujem rôzne nátierky, ale aj ovocno-smotanové dezerty. Ja jednoducho jem naozaj veľmi rada, dávam si však veľký pozor na to, čo zjem.

Som už známa tým, že si so sebou nosím škatuľky, v ktorých mám pripravené jedlo. Nerada bývam odkázaná na to, čo si musím kúpiť niekde na pumpe alebo v nejakom fastfoode. To radšej nič. Vždy mám so sebou zabalené oriešky alebo nejaké ovocie. A odkedy som spoznala KetoDiet, tak je pre mňa balenie jedla na deň oveľa jednoduchšie. Proteínové jedlá mi veľmi chutia a sú to, čo potrebujem.

Ako teraz vyzerá môj denný jedálny lístok?

Na raňajky si spravím cottage syr so zeleninou a ľanovými semiačkami, na desiatu si dám ketochlebík s maslom, syrom a paprikou, na obed niekde v reštaurácii rybu s grilovanou zeleninou, na olovrant väčšinou proteínovú tyčinku a kávičku a na večeru šalát alebo ak mám chuť na sladké, tak si dám chia puding či ketopuding s troškou ovocia a orechmi. A keď ma prepadne chuť na sladké, tak si spravím ketopalacinku a dám si k nej čučoriedky a orechy. Orechy skrátka musím mať stále.

Šport odjakživa patrí k môjmu bežnému dňu

Či už je to beh, alebo len intenzívna prechádzka, bicykel alebo fitko, je to úplne jedno. V lete však najviac vyhľadávam aktivity vonku na čerstvom vzduchu. Keď však príde chladné počasie, tak sa opäť utiahnem do fitka a budem dvíhať činky. Už sa teším aj na to.

Mnoho ľudí mi píše, že ich motivujem, že vďaka mne začali behať, že vďaka mne si dávajú väčší pozor na to, čo zjedia. A z toho mám naozaj úprimne obrovskú radosť.

Zuzanu Vačkovú môžete sledovať aj vy. Čo nového zdieľala na Instagrame?

Čím som staršia, tým som spokojnejšia a šťastnejšia

S humorom, ktorý je v novom predstavení KLIMAKTÉRIUM, sa mi oveľa ľahšie prijíma fakt, že som oslávila 50 rokov aj ja. Ak mám byť úprimná, tak príroda to podľa mňa zariadila veľmi dobre. Čím sme starší, tým viac obraciame svoju pozornosť dovnútra a nie navonok. A aj ja musím skonštatovať, že čím som staršia, tým som spokojnejšia. A šťastnejšia. Mám vrásky a svoj vek neskrývam, ale žijem aktívne a starám sa o seba. Pretože sa mám rada. A svoj život si riadim sama. Pre svoju spokojnosť. Preto chodím športovať, jem zdravé veci, venujem sa rodine a práci, ktorá ma baví. A doprajem si čas na dobrú knihu, kávičku s kamoškami aj masáže :-)

Starajte sa o seba aj vy, stojí to za to!

Vaša Zuzana

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov