💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

"Chudnutie s KetoDiet" pokračovanie!

28. 6. 2016Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Ani sme sa nenazdali a už sme takmer na konci tejto cesty, ktorá ma prebrala. Teda jej časti. Očividne som potrebovala nakopnúť a najmä nakopať, aby som sa uvedomila, že žiť zdravo nie je nič zložité. Keď už som to dala raz, prečo by som mala mať teraz problém? Ale mala som ho. Stále nie som na tom tak, ako by som chcela byť. Ale som na dobrej ceste.

"Chudnutie s KetoDiet" pokračovanie chudnutie!

Ono to proste ide 

A moje výsledky za 10 týždňov? Možno si niekto povie, že také rýchle chudnutie nie je vôbec zdravé. Ja musím súhlasiť. Pokiaľ ide o nezdravé a prehnané chudnutie, nemalo by to ísť tak rýchlo. Avšak, jem 5x denne, primerane cvičím a ono to proste ide. Nič nezdravé na tom nevidím. Je to prirodzený proces, ktorý prebieha na základe vylúčenia zbytočne kalorických a zbytočných jedál, ktoré sme aj tak začali jesť až s príchodom modernej doby (rafinované cukry, polotovary, predspracované výrobky, vyprážané jedlá atď.) Ono to musí byť rýchle, pretože moja začiatočná hmotnosť bola vysokááá. Keby začínam na 70kg tak mi určite neubudne 20kg iba tak. Takže toľko k obavám niektorých ľudí. 

Ako sa stravujem?

Dočkala som sa veľmi pestrého jedálnička, ktorý milujem. 3x denne môžem striedať rôzne typy potravín bohatých na bielkoviny od jogurtov, tvarohov, cez syry až po mäso. Dokonca som objavila takú dobrotu akou je šmakoun. Počula som o ňom, ale nikdy som si ho nekúpila. Ale keďže som ho objavila v zozname povolených potravín, skúsila som si ho kúpiť. A poviem Vám, je to mňamka. A má minimum kalórií. Na obed väčšinou k spomínaným bielkovinovým potravinám striedam čerstvý šalát alebo tepelne upravenú zeleninu. Večera a raňajky sú u mňa tradične jogurt, tvaroh či omeleta (ešte stále som dojedala zásoby KetoDiet omeliet, ktoré mi budú naozaj chýbať). 

A môj pohyb?

Veľa chôdze, 5x do týždňa cielené cvičenie s internetom, kde sa snažím o to, aby mi zostali aj svaly (moja snaha je úspešná) a aby som opäť nabrala takú silu, ako som mala kedysi. A samozrejme, čo najviac krát v týždni chodím na vibračnú plošinu do BeautyPointu. Teraz, keď mám prázdniny, sa mi dá cvičiť pomerne často a ktorúkoľvek časť dňa. Keď mi začne pracovný režim, bude to ťažšie, ale ako sa hovorí, keď sa chce, dá sa všetko. Takže začíname poslednú dvojtýždňovku, ktorá bude síce záverom oficiálneho programu KetoDiet Intense, ale určite sa tým moja púť za novým ja neskončí.

Statočná Lenka úspešne zhadzuje kilogramy, vyberte si vlastný diétny plán a nasledujte ju.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov