🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

"Chudnutie s KetoDiet" pokračovanie - prvý mesiac

9. 5. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

V prvom rade chcem veľmi poďakovať za príležitosť KetoDiet a samozrejme Majke, ktorá ma prevádza touto zmenou a bez ktorej by som stále priberala. Tiež som vďačná salónu BeautyPoint, že začali spolupracovať s KetoDiet a ja to tak mám pod nosom a samozrejme za doplnkovú starostlivosť o moju postavu, ktorú mi poskytujú. 

"Chudnutie s KetoDiet" pokračovanie - prvý mesiac

Skvelé nakopnutie

Prvý mesiac je za mnou a ja môžem prehlásiť, že úspešne. Vôbec som nečakala až takýto progres, pretože z môjho pôvodného pohybu takmer 5x týždenne a jedenia 2x denne som prešla na úplné opozitum – takmer nulový pohyb a 5 jedál denne. Keď som sa však po mesiaci postavila na váhu, zistila som, že čísla skočili nižšie ako pred mesiacom, keď som začínala. Takže túto výhru považujem za skvelé nakopnutie k tomu, aby som opäť vyzerala dobre a cítila sa zdravo. 

Rýchle prechádzky

Čo sa týka stravy, po prvom týždni som si už v pohode zvykla na to, že nejem nič varené a nerobilo mi to problém vydržať. Samozrejme prvé dni druhej fázy si veľmi užívam, pretože konečne som mohla zaradiť jedlá ako mäso, cottage či tofu, ktoré som tak veľmi mala rada. 
Čo sa pohybu týka, mesiac som začala pár dňovým výletom v Prahe, kde som každý deň nabehala asi 10km a teda o kardio som mala postarané. Teraz sa snažím zaraďovať rýchle prechádzky a tiež využívam Vibroplošinu, ktorú mám k dispozícii v BeautyPointe kedykoľvek. 

Ja len dúfam, že aj naďalej mi to pôjde takto dobre a že čoskoro uvidím túto zmenu na sebe aj ja sama.

Chcete sa takisto pustiť do chudnutia s KetoDiet? Vyberte si svoj diétny plán a zatočte s nadváhou.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov