🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

"Chudnutie s KetoDiet" pokračovanie

18. 5. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Akurát som prišla na to, že sa nachádzam v polovici oficiálneho trojmesačného INTENSE programu od KetoDiet. Za šesť týždňov sa mi podaril nevídaný úspech – konečne sa moja pevná vôľa vrátila tam, kde patrí a poctivo dodržiavam všetky jedálničkové a portové rady na 100%. 

"Chudnutie s KetoDiet" pokračovanie

Ako po masle

Za tento čas som schudla, čo je pre mňa najväčší úspech. O dva týždne budem mať štátnice a potom dúfam, že začnem pracovať. To bude ďalšia životná skúška, kedy sa uvidí, ako zvládam toto pravidelné jedenie a pracovný stres spojený s rutinou. Verím však, že to pôjde aj naďalej takto po masle a že sa dostanem na moju vysnívanú váhu. 

Pevná vôľa

Naozaj si veľmi užívam jedlo, ktoré si môžem raz denne sama pripraviť. Je to oveľa jednoduchšie aj keď som mimo domu – v každej reštaurácii sa dá nájsť nejaký šalát, ktorý by vyhovoval povoleným potravinám. Čo sa športu týka, aspoň 5 krát týždenne sa snažím chodiť na vibračnú plošinu a ešte si do toho doma pol hodinku zacvičím podľa internetu. Uvidíme teda, čo nám pripraví meranie po dvoch mesiacoch.

Chcete sa takisto pustiť do chudnutia s KetoDiet? Vyberte si svoj diétny plán a zatočte s nadváhou.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov