🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

"Chudnutie s KetoDiet" druhý mesiac!

9. 6. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Už presne 2 mesiace sa pasujem s nadbytočnými kilami v spolupráci s KetoDiet. Ide nám to spolu skvelo. Úžasné pocity, ľahší pohyb, žiadny hlad. 

"Chudnutie s KetoDiet" druhý mesiac

Skvelý spôsob chudnutia

Druhý mesiac sme ukončili s menším strachom, ako dopadne. Absolvovala som štátnice a môj pohyb sa zminimalizoval (pokiaľ nepočítam otáčanie strán na skriptách). Napriek tomu však od posledného merania ubudli centimetre rovnomerne zo všetkých miest a tiež som bola ľahšia. Takže KetoDiet pova žujem za skvelý spôsob chudnutia, ktorý je zdravý, nehladujete pri ňom a kilá idú dole očividne a rýchlo. Teraz, keď mám kopec voľného času, môžem sa opäť naplno venovať môjmu cieľu. A to aj po skončení programu, pretože pre mňa to určite týmito tromi mesiacmi nekončí. Vybudovala som si zvyky, ktorých sa už tak ľahko nepustím a budem v tejto ceste pokračovať. 

Čo sa mojej aktuálnej stravy týka, možnosti mam veľké množstvo. Už len to, že je povolené mäso, mi umožňuje tvoriť si rôzne kombinácie na obed. Moje najobľúbenejšie je momentálne kura  na spôsob Theryaki s karfiolovou ryžou. Na raňajky si väčšinou pripravím omeletu. Dokázala som zmeniť môj dlhoročný rituál so sladkými raňajkami a začali mi chutiť omelety so zeleninkou. Takže so stravou som maximálne spokojná. Olovrant a desiatu tvoria predovšetkým proteínové nápoje, ktorých mám veľkú zásobu vďaka skvelej akcii 4+1 zadarmo, ktorá prebiehala nedávno. 

A čo pohyb?

Niekoľko krát do týždňa chodím na vibračnú plošinu do Beauty Pointu a snažím sa aj zaraďovať cvičenie podľa internetu. Ale až v tretej fáze príde pohyb naplno, na čo sa veľmi teším. 

Toľko k môjmu ukončenému druhému mesiacu a dúfam, že aj naďalej mi to bude takto chudnúť.

Chcete sa takisto pustiť do chudnutia s KetoDiet? Vyberte si svoj diétny plán a zatočte s nadváhou.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov