💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

Poslať nadváhu do MINULOSTI

16. 12. 2016Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Beáta a ako bývalú tanečnicu by mi nikdy nenapadlo, že budem musieť riešiť nadváhu. Vždy som bola štíhla, po pôrode 4 detí som si však musela kupovať väčšie a väčšie oblečenie. Vyhovárala som sa, že chudnúť začnem AŽ budú deti väčšie, AŽ od pondelka, AŽ budem mať novú prácu atď. Výhovorky striedali rôzne pokusy o diéty, ale zakaždým sa dostavil jojo efekt a ja som sa prejedla až k nelichotivej váhe.

Rada by som poslala nadváhu do MINULOSTI

Veľká životná zmena

Keď už som nemohla zohnať žiadne oblečenie v obchodoch XXL, uvedomila som si, že potrebujem veľkú životnú zmenu. Aj preto, že mi mohli čoskoro začať hroziť zdravotné problémy. Na internete som sa dočítala proteínovej diéte KetoDiet a prijala som ich výzvu. Tešila som sa, že každý nadbytočný kilogram pošlem do minulosti.

Áno, prejedala som sa

Musela som si priznať, že som sa doteraz prejedala. Pri chudnutí s proteínovou diétou som pochopila, že je veľmi dôležité stravovať sa 5x denne. Naučila som sa disciplíne a začala som 2x týždenne pravidelne športovať. Po prvých 6 týždňoch som mala dole niekoľko kg. Pocítila som obrovskú radosť a cítila som sa skvele.

Kaša – skvelý štart do dňa

Obľúbila som si proteínové kaše, ktoré ma ráno skvelo naštartovali do celého dňa. V druhej fáze som si na obed dopriala kuracie alebo morčacie mäso či ryby. Ako prílohu som si pripravovala miešané šaláty a grilovanú zeleninu. Po tejto fáze som zistila, že vďaka ubúdajúcim kilogramom mi je všetko oblečenie voľné. Pravidelné jedlo a šport ma pomaly ale isto posunuli k vysnívanej postave. Stále pre mňa bolo ťažké dodržiavať pitný režim, ale aspoň som zistila, kde som robila chybu. Káva sa do pitného režimu naozaj nepočíta. Zo začiatku som mala problémy vzdať sa presladených nápojov, pomohol mi v tom však sirup KetoDiet s príchuťou mojito bez cukru. Teraz ma už pitie presladených nápojov vôbec neláka.

Radosť mala aj moja lekárka

Počas proteínovej diéty som ochorela. Aj napriek zápalu priedušiek, keď som nemohla cvičiť, sa mi podarilo schudnúť ďalších pár kg. Bolo načase začať meniť šatník, a to ma veľmi potešilo. Celkovú zmenu kondície a nový životný štýl potešil aj moju lekárku, pretože sa mi znížili riziká ochorení spojené s obezitou. Som motivovaná chudnúť ďalej. Chudnutie je vždy proces a má svoje pravidlá. S KetoDiet to však dokáže každý. Môj progres je výsledkom disciplíny, a tak som si sama od seba darovala znovu objavený dobrý pocit, ale hlavne zdravie a nový šatník. 

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov