🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Našla som svoje stratené sebavedomie

1. 2. 2018Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaredakcia KetoDiet

Aj prechod z fyzicky náročného zamestnania môže dať človeku poriadne zabrať. Svoje o tom vie Kveta, účastníčka našej výzvy na chudnutie na ženskom portáli zena-in.cz. Po prechode do sedavého zamestnania v kancelárii počas pol roka pribrala nepríjemných 20 kg a krátko potom ďalších 10 kg. A z úplne bežnej hmotnosti 70 kg, bolo zrazu odstrašujúcich 100 kg. Koho by to nehnevalo? Aby sa zbavila svojej nadváhy, prihlásila sa do nášho projektu na chudnutie a spoločne so svojou kolegyňou sa pustila do boja s nadbytočnými kilogramami. Koľko kilogramov nakoniec Kveta dokázala schudnúť a aké skúsenosti so zostavovaním jedálneho lístka nabrala s proteínovou diétou? O tom sa s vami podelí vo svojom príbehu.

Květa, účastníčka chudnúcej výzvy KetoDiet na ženskom portáli zena-in.cz, na fotke pred svojou chudnúcou premenou a po nej.

Odstrašujúce číslo na váhe

Volám sa Kveta a mám 40 rokov. Po zmene zamestnania som nabrala dokopy príšerných 30 kg. Síce sa mi podarilo veľkú väčšinu zhodiť, potom sa však hmotnosť zastavila a nie a nie ísť dole. Preto som sa prihlásila do projektu na chudnutie s proteínovou diétou KetoDiet. Tešila som sa, že konečne so svojimi kilogramami zatočím. Navyše som mala poruke „parťáčku“ Gabču, ktorá chudla spoločne so mnou. A ako sa hovorí, vo dvojici sa to lepšie ťahá. Mojím cieľom bolo dať dole ideálne 20 kg.

Chudnutie je hlavne o strave

Pustila som sa do chudnutia a od začiatku išlo všetko ako po masle. Začala som pravidelne jesť a zistila som, že to bol môj najväčší problém. Pohyb som mala vždy, ale na mojej hmotnosti to, bohužiaľ, vidieť nebolo. Viem, že chudnutie je predovšetkým o strave a o tom, aby si človek všetko správne urovnal v hlave a pochopiteľne nebol lenivý. Počas svojho diétneho plánu som chodila 4-krát týždenne do fitka a navyše som ešte pridala dlhé prechádzky. Už za prvé 3 týždne som začala pozorovať prvé výsledky – prvých pár kilogramov bolo dole a k tomu veľká radosť.

Stala som sa inšpiráciou pre svoje okolie

Tuk išiel dole, svalová hmota rástla tým, ako som pravidelne cvičila a pitný režim bol tiež v poriadku. A ako som sa cítila? Úplne ma to nabilo! Pohyb pre mňa bol čím ďalej tým ľahší a cítila som sa o poznanie mladšie (úsmev). Nepociťovala som hlad, z toho som mala zo začiatku troška strach, obavy sa však ukázali ako úplne zbytočné. Postupne som začala meniť svoj šatník za menšie veľkosti, a povedzme si úprimne, ktorá žena by z toho neskákala nadšením? Okolie prekvapilo, ako táto diéta funguje a veľa kamarátok som inšpirovala, aby sa pustili do chudnutia s proteínovou diétou rovnako ako ja.  

Chudnutie vo dvojici odporúčam

Na konci diétneho plánu som sa cítila skvele a sršala som energiou. Musím povedať, že zhodené kilogramy prospeli aj môjmu sebavedomiu. V obchodoch som si konečne mohla vyberať modely a vypasované kúsky, ktoré predtým neprichádzali do úvahy. Celú zoštíhľujúcu premenu vnímam ako svoj obrovský úspech, musím však dodať, že bez KetoDiet a podpory svojich chudnúcich parťáčok z projektu, by som to asi nezvládla. Je skvelé, že som sa s nimi mohla kedykoľvek porozprávať o svojich pocitoch, pretože prežívali to isté, čo ja. Chudnutie vo dvojici rozhodne odporúčam. Užívam si, že mám konečne skvelú náladu a netrápim sa svojou postavou. Zrazu sa za vami otáčajú muži, pretože ste pozitívna a máte dôvod sa konečne usmievať. Poľavovať v cvičení rozhodne nemienim. A čo môj jedálny lístok? Myslím si, že som si v hlave poriadne zrovnala priority a rozhodne sa nehodlám vrátiť na svoju pôvodnú nelichotivú hmotnosť.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov