🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Karin Majtánová

14. 1. 2016Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

"S výsledkami som naozaj spokojná."

Chudnúca premena s keto diétou – Karin Majtánová

Aspoň jeden krát v živote sa každá z nás pohráva s myšlienkou nespokojnosti so svojimi proporciami. Neviem, či som vôbec stretla vo svojom živote človeka, ktorý aspoň raz neskúsil nejakú z diét. V ponuke a na internete sa množia rôzne ,,zaručené“ spôsoby, ako sa prepracovať k vysnívanej postave, schudnúť bez hladovania a byť tak so sebou spokojný.

Musím sa bez mučenia priznať, že som tiež niekoľko z tých ,,zaručených“ vyskúšala. S väčším, či menším úspechom. Dnes viem ,že to nie je iba o pravidelnom pohybe, ale hlavne o dodržiavaní stravovacích pravidiel.

Tak ako každý aj ja žijem hektickým spôsobom života. Nemusím vám vysvetľovať, že pravidelné stravovanie bolo pre mňa takmer nemožné. Rôčky nám tak isto spravodlivo pribúdajú a výsledok nenechal na seba čakať. Ručička na váhe ukázala menej kilogramov a to bol pre mňa impulz niečo urobiť.

Prečo Ketodiet? Pretože naozaj funguje. Okrem toho, že dokáže bojovať s kilogramami navyše, šetrí mi čas. Produkty sú takmer hneď hotové, pestrosť je zabezpečená a ja sa nemusím zaťažovať nakupovaním surovín a zdĺhavým pripravovaním diétnych jedál. Siahla som po takpovediac hotovom riešení.

Pripravím si behom minútky jedlo, na ktoré mám práve chuť a keď som v časovom strese – pomôže proteínový nápoj. Ale zázraky sa nedejú na počkanie. Aj pri tejto diéte sa treba obrniť trpezlivosťou, ktorá však prináša – želané výsledky. Veľkou výhodou je, že počas proteínovej diéty nehladujete. Človek má energiu, normálne funguje. Skôr mám pocit, že je niekedy problémom dodržať odporúčaný počet jedál, pretože telo naozaj necíti hlad.

Máte chuť na sladké? Nie je problém..... Pre ferujete slané jedlá – nie je problém..... Možno si viacerí poviete - som v práci, nemám čas na prípravu jednotlivých dávok....Aj pre vás mám dobrú správu, stačí si behom 10 sekúnd, pripraviť nápoj s vami vybranou príchuťou a vypiť ho pokojne aj počas jazdy v aute. Výhodou je aj možnosť konzumovať neobmedzené množstvo zelenej zeleniny a pridávať ju do polievok, omeliet, či iných jedál. Pocit zasýtenia sa dostaví pomerne rýchlo a človek má pocit, že nie je na ,,klasickej práškovej“ diéte.

Nevedela by som si predstaviť, že začnem deň bez šálky horúcej voňavej kávy. Pijem ju však iba s mliekom a som rada, že to táto dietetická metóda dovoľuje. S výsledkami (pri naozaj disciplinovanom) dodržiavaní som spokojná, pretože pravidelné merania ukazujú, že úbytok na váhe je naozaj s tukových zásob a nie zo svalov.

Nezabúdajte však, že treba naozaj piť veľa tekutín! Správne sa rozhodnúť, vedieť sa naštartovať a byť trpezlivý! Držíme si vzájomne palce!!

autori fotografií: Martin Črep, Petra Ficová

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov