🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Jitka Zelenková

30. 8. 2015Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

"KetoDiet sa stala mojou kamarátkou."

Chudnúca premena s keto diétou – Jitka Zelenková

Skutočne nerada sa zbavujem pekných vecí zo svojho šatníka. Mnohokrát sa mi totiž stalo, že presne v momente, keď som niečo vyradila a rozdala, okamžite som to znova nutne potrebovala. Potom sa mi však postupne začali hromadiť veci, ktoré som si nemohla obliecť, a ja som si neustále opakovala: „Nechám si ich, veď do nich schudnem (takisto tú vetu poznáte, však?).“

Moje zoznámenie s KetoDiet

Lenže vecí bolo čoraz viac a ja som zrazu vedela, že nutne potrebujem novú kamarátku. Diéta je podľa mňa totiž niečo, s čím sa buď skamarátite a výsledky vám vydržia, alebo aj nie. Vyskúšala som snáď všetky diéty sveta (veď ktorá žena by nechcela vyzerať dobre) a pátrala som po niečom, čo bude mať trvalejší efekt a bude ma to aj baviť. Na jednom koncerte mi kolega odporučil, nech vyskúšam KetoDiet. A než som sa stačila nadýchnuť, vytočil telefónne číslo na nutričnú terapeutku KetoDiet.

Sympatická Martina Weisserová mi do Prahy priviezla na skúšku veľkú škatuľu plnú proteínových kokteilov, tyčiniek, polievok, kašičiek a omeliet a ochotne mi vysvetlila, ako sa veci majú a čo ma čaká. Láskyplne som škatuľu objala a v hlave sa mi rozblikalo svetielko – teraz alebo nikdy! V škatuli s proteínovou diétou KetoDiet bol tiež presný rozpis, čo sa smie, čo nie a ako na to, takže aj keby som na niečo zabudla, stačilo mrknúť.

Hlavné je mať motiváciu

Keď som tú plnú škatuľu dovliekla na 6. poschodie – ako naschvál nešiel výťah – mala som jasne vytýčený cieľ: „Na šesťdesiatpäťku krajšia!" V júni ma totiž malo toto číslo v podobe narodenín stretnúť. 21. apríla som sa začala kamarátiť s KetoDiet. Po 14 dňoch naše nové kamarátstvo prešlo ťažkou skúškou, pretože kilá sa nepohli. Smutne som stála na váhe a mala som depresiu. Ale urputne som si hovorila: „To zvládneš, vydrž!“ A k tomu všetkému sa nesmiete dotknúť ani kvapky vínečka. Takže pesimistická nálada a ani deci vínečka... Katastrofa :)

Ale bola som rozhodnutá a ajhľa! Náhle a nenápadne som bola o niečo ľahšia. Nálada sa podstatne zlepšila a keď som o mesiac obliekla sáčko, ktoré som mala na sebe asi dvakrát v roku 2007, vedela som, že som na dobrej ceste. O to viac som proteínovú diétu KetoDiet dôsledne dodržiavala. O ďalší mesiac, to už som bola v třeboňských kúpeľoch Aurora, kde som k svojmu proteínovému jedálničku začala každý deň cvičiť, som viditeľne schudla. Začala som normálne, ale pravidelne jesť, 5-krát až 6-krát denne. Nesmiete hladovať a s KetoDiet, to zdôrazňujem, hlad jednoducho nemáte!

KetoDiet ma naučila správne sa stravovať

Proteínová diéta KetoDiet ma naučila nemať chuť na sladké, čo bol môj najväčší problém, a takisto jesť v správny čas správne jedlá. Ako poistku mám vždy so sebou proteínový kokteil, keď nemám čas alebo som v aute. Nechcem potom hlad riešiť fastfoodom. Teraz je august, schudla som o jednu veľkosť a aj to vínečko si (s mierou) dám. Moja nová kamarátka KetoDiet sa osvedčila ako príjemný a hlavne spoľahlivý spoločník v mojom novom, „ľahšom“ živote.
Vrele ju odporúčam.

Vaša Jitka Zelenková

Vybrať si svoj diétny plán

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov