💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

Ide to aj po päťdesiatke!

25. 7. 2014Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Takmer celý život mám problémy s váhou. Aj keď som športovala. Po deťoch váha narástla tak o 10 kg a vďaka rodinným problémom potom ešte viac.

Anna, ktorá schudla s proteínovou diétou KetoDiet, na fotke pred a po svojej chudnúcej premene.

Po odsťahovaní do inej krajiny som cvičenie zanechala, nasledovali ďalšie a ďalšie problémy aj po návrate, kilá šli hore a vrchol nastal minulý rok v novembri, kedy som si nemohla poriadne obliecť pančucháče a váha ukázala 78 kg. A tak reklama na proteínovú diétu KetoDiet urobila svoje a po jej preštudovaní sa mi zapáčila a a diétu na mesiac som si kúpila. Páčilo sa mi, že nemusím zložito variť diétne jedlá a že zozačiatku stačia kokteily a zelenina.  

Rozhodla som sa, že budem piť len kokteily a ak budem hladná, urobím si šalát. Kombinácia ľadového šalátu, reďkoviek, uhorky, poľníčka, šampiňónov, bazalky a pažítky, pokvapkaná nefalšovaným extra panenským olivovým olejom z Kréty (menej než lyžica) je úžasná a stále mi chutí Pre zmenu si občas urobím špenát, síce používam mrazený, ale okorenený a s trochou mlieka je tiež dobrý. Prvé tri dni som už schudla, čo mi dodalo tú správnu náladu a chuť pokračovať.

Spočiatku som pociťovala troška hlad, stačilo však zjesť kúsok uhorky a bolo po hlade. Navyše intervaly medzi kokteilmi sú znesiteľné, takže postupne som prestala mať pocit hladu. Samozrejme, že do seba lejem množstvo tekutín, predovšetkým zelený čaj a vodu. Občas si dám kávu, niekedy aj latté, potom mám však troška výčitky.

Každý deň sa vážim (ak som doma), aj keď viem, že sa odporúčate menej často, a údaje si zapisujem do tabuľky na webe. Konzultujem s poradkyňou na webe, ktorá je skutočne úžasná a k chudnúcim veľmi empatická. Rovnako facebookové diétarky sú výborné, vzájomne sa podporujeme a radíme si. A potom, že sa to v 59. rokoch nedá.

Diétarkám radím, aby si urovnali v hlave, že chcú skutočne schudnúť a nenechali sa lákať všetkými možnými aj nemožnými lákadlami. Ja aj keď nakupujem zeleninu v supermarketoch a vidím tam mnoho lákadiel, tak na ne nemám skutočne vôbec chuť. A teším sa na kokteil :-) a na šalát.

Ešte raz ďakujem, že ste toto vymysleli, a prajem ďalších a ďalších spokojných zákazníkov.

Anna

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov