🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Dať zbohom nadváhe

17. 6. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Petra a živím sa ako učiteľka angličtiny. Od detstva som sa aktívne venovala športu. Nikdy som nemala vyziabnutú postavu ako modelky v časopisoch, ale štíhla som bola. Ani po troch deťoch žiadna väčšia zmena k horšiemu nenastala. Lenže potom to prišlo a určite to pozná veľa žien.

Učiteľka angličtiny Petra v tyrkysovom tričku pred začiatkom chudnutia s českou proteínovou diétou KetoDiet

Chudnúci výzva

Prestala som športovať, prišiel stres, problémy a kilá šli bleskovo nahor. Užívala som rôzne tabletky, ale bohužiaľ som do 4 mesiacov opäť pribrala. Ani cvičenie mi nepomohlo. Dcéra mala ísť v septembri na tanečnú a ja som jej nechcela urobiť hanbu. Povedala som si dosť a rozhodla som sa dať zbohom nadváhe. Pustila som sa teda do výzvy na chudnutie s KetoDiet.

Po pár mesiacoch išlo niekoľko kg dole

Obávala som sa, že pri príprave jedál pre deti budem ochutnávať, ale vždy sa mi podarilo statočne odolať. Najťažšia bola pre mňa večerná chuť na dobré víno. Vymyslela som si skvelý trik. Vzala som si fľašu od vína a naplnila ju mätovým čajom. Placebo efekt fungoval skvele! Tešila som sa na záverečné váženie. S mojimi kolegyňami z výzvy na chudnutie sme sa dohodli, že v chudnutí budeme pokračovať a dostaneme sa na svoju pôvodnú váhu. A čo mi táto skúsenosť dala? Zistila som, že ak dáte na rady odborníkov a dodržiavate správny režim, schudnúť nie je tvrdý oriešok.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov