🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Koľko schudli dámy s KetoDiet za mesiac diéty?

13. 4. 2015Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Pred niekoľkými týždňami sme vám predstavili 3 dámy, ktoré takmer v priamom prenose začali chudnúť s proteínovou diétou KetoDiet na obľúbenom ženskom portáli Žena-in. Poďme sa dnes pozrieť, koľko jednotlivé dámy schudli, či im diéta vyhovuje a ako sa po zhruba mesiaci cítia.  

Čitateľka Markéta, ktorá schudla s KetoDiet, drží v ruke knihu receptov a usmieva sa.

Čitateľka Markéta sa zverila, že sa s KetoDiet cíti úplne v pohode a ťažkosti jej nerobí ani chodenie do reštaurácie s kamarátmi alebo rodinou.

„A vážne netrpím pohľadom na ľudí, ktorí si pochutnávajú na pizze," dodáva so smiechom. V práci si z časových dôvodov väčšinou dáva diétne nápoje KetoDiet v najrôznejších príchutiach a keď je na cestách, príde vhod proteínová tyčinka.

Markéta je stále plná optimizmu a motivuje ju iste aj fakt, že už teraz si ľudia všímajú zmenu. „Pár ľudí mi hovorí, že hlavne v tvári je poznať, že som niečo zhodila, takže to ma, samozrejme, teší." A ako je na tom teraz Markéta so športom? Začala plávať a pokračuje v hraní squashu, ako mala vo zvyku, a veľmi rada by znova začala s behaním.

Čitateľka Hanka sa do proteínovej diéty pustila s plnou vervou ihneď po návrate z hôr a veľkou zmenou je pre ňu najmä nastolenie pravidelného stravovania 5x denne.

Proteínové nápoje KetoDiet si najradšej dáva úplne bez príchutí, len občas ich dozdobí štipkou voňavej škorice. Cez deň sa určite neukracuje o zeleninu – najradšej si pochutná na reďkovkách, uhorkách, kaleráboch alebo zelenej paprike.

Hanka za 4 týždne schudla a podľa svojich slov pozoruje, ako sa jej omnoho lepšie zapínajú nohavice a sukne, ktoré predtým nosila. Pozvoľnejší úbytok môže byť spôsobený i väčším počtom diét, ktoré má už Hanka za sebou. Telo sa v takýchto prípadoch svojich tukových zásob len veľmi neochotne zbavuje.

Posledná z trojice chudnúcich čitateliek, pani Monika, hovorí, že skĺbiť diétu s prácou nie je vôbec žiadny problém a zvládla to úžasne aj na horách. Snaží sa byť v priebehu dňa stále v pohybe, aj keď sa žiadnemu športu zatiaľ cielene nevenuje.

Prestala napríklad všade jazdiť autom a namiesto toho s chuťou chodí pešo. Energia jej vraj ani prinajmenšom nechýba. Čakáte, kedy vám prezradíme výsledky chudnutia pani Moniky?

„Vidím na sebe, že tá diéta funguje. Najskôr som sa teda rozhodla, že sa nebudem celý mesiac vážiť a nechám sa prekvapiť."

Všetkým trom dámam, ako sami vidíte, sa teda darí úplne perfektne a cítia sa skvelo. Tešíme sa teda na ďalšie správy z priebehu chudnutia a predovšetkým na ich parádne výsledky.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov