💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

Bola som skutočne nešťastná

22. 4. 2014Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Mám za sebou množstvo diét, hodne driny a skutočne viem, že je to ťažké... Vlastným úsilím som schudla (len sa sami pozrite na foto "pred"), ale potom sa váha zastavila a i pri dodržiavaní zdravého a striedmeho jedálnička začala zase pomaly stúpať...

Tereza schudla s KetoDiet o 4 veľkosti. Na fotke je pred svojou chudnúcou premenou a po nej.

Bola som už nešťastná a bála som sa zjesť aj kúsok zeleniny... Dokonca som bez úspechu absolvovala aj kurz u jednej známej spoločnosti, kde mi nakoniec povedali, že už nevedia, čo so mnou, pretože váha stále neklesala. Takže vyhodené peniaze... Potom som hľadala na internete a narazila som na proteínovú diétu KetoDiet.

Povedala som si, že tá investícia ma už nezabije a skúsila som balenie na 14 dní. A bolo niekoľko kíl dole! Teraz mám o veľkosť menšie oblečenie, ale uvádzam, že som takmer na týždeň zhrešila počas Vianoc. Výsledok je zatiaľ "bezva" a hlavne mám obrovskú motiváciu!!! Budem určite pokračovať, rada by som zhodila ešte niekoľko kg a držím palce všetkým ďalším "keťákom".. Konečne niečo, čo zase po dlhej dobe funguje.

Ďakujem za fungujúcu komunikáciu a podporu cez internet na vašich stránkach, ktorú som niekoľkokrát využila. (Tereza)

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov