🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

"Chudnutie s KetoDiet" Beáta: „Budem pokračovať ďalej.“

21. 11. 2016Tento článok vám zaberie 4 min čítaniaredakcia KetoDiet

Na takúto zmenu musí byť každý vnútorne pripravený a musí to so sebou myslieť vážne. Pani Beáta to zvládla a zmenilo jej to nielen postavu, ale hlavne myslenie. Pravidelne cvičí a vyberá si pre seba len to najlepšie. Spolu s osobným trénerom a majiteľom centra Jungle-gym v Liptovskom Mikuláši Ľubošom Turčinom, sa podelia pár riadkami ako to celé zvládli. Gratulujeme.

"Chudnutie s KetoDiet" Beáta rozpráva o ketodiéte

Zdravie a nový šatník

Ukončenie KetoDiet...Veľa vecí v živote nie je tak ako si to človek naplánuje.... .Priala som si schudnúť viac, avšak choroba ma zastavila. V tretej fáze som už jedla 3jedlá denne a 2 krát proteínové nápoje od KetoDiet. Centimetre ubúdali, čo ma aj pri poslednom vážení prekvapilo, ale váha sa nepohla. Som si istá, že keďže nie som v cieli, budem pokračovať ďalej. Osvojila som si jesť plnohodnotnú stravu 5 krát denne. Nemám potrebu prepchávať sa. Z jedálnička zmizli prílohy, pečivo, kilá sladkostí. Užívam si život, a pohyb sa stal prirodzenou súčasťou môjho bytia. Úplne zmizol vlčí hlad, či cukor v nápojoch. Áno, môžem potvrdiť, že voda je naozaj sladká a vôbec si už neviem predstaviť pitie presladených nápojov. V tomto mi ale v začiatkoch  výrazne pomohol KetoDiet sirup príchuť mojito ...Aj keď sa moje chudnutie pre chorobu zastavilo, nepriberala som a vnútorný tuk ubúdal. Posledný deň som si užila naozaj naplno a po profesionálnom účese a make-upe som mala po veľmi dlhom čase pocit princeznej...Chud nutie je vždy proces a má svoje pravidlá. S KetoDiet to ale dokáže každý. Výrazná pomoc pre mňa bola Majka Kavčáková ako odborný konzultant a kouč a v tréningoch zas Ľuboš Turčina ako skúsený a trpezlivý tréner. Môj progres je výsledkom disciplíny a tak som si sama od seba darovala znovu objavený dobrý pocit, ale hlavne zdravie a nový šatník.

Ako hodnotí ketodiétu Ľuboš Turčina?

1. Čo si myslíte o ketogenickej strave a pre koho je vhodná?

S ketodiétou som sa začal zaoberať ešte v časoch, keď som sa venoval súťaženiu v kulturistike. Zistil som, že moje telo reaguje veľmi pozitívne na znížený príjem sacharidov a zvýšený príjem tukov a bielkovín. Zistil som, že telo sa rýchlejšie zbavuje telesného tuku a pritom dokáže zvyšovať aktívnu svalovú hmotu, ak je diéta podporená fyzickou aktivitou.

Ďalej som zistil, že ma prestávali bolieť zranenia v ramenách, takže som pochopil, že v tele viac nevznikajú zápalové procesy a moja regenerácia sa tým urýchlila. Tieto osobné skúsenosti ma presvedčili o správnosti a účinkoch ketodiéty. Rovnako som zaradil ketodiétu do prípravy svojich zverencov v športe a klientov fitness centra. Ketodiéta sa u nich vždy prejavila v pozitívnom smere a majú vždy dobré výsledky, či v odbúravaní tuku alebo v zlepšení pohyblivosti a pod.

2. Cvičili ste s klientkou, ktorá bola v procese chudnutia s KetoDiet, ako jej to išlo a na čo si majú ľudia dávať pozor pri fyzickej záťaži v diéte?

Cvičenie s mojou klientkou bolo veľmi obmedzené, lebo sa vyskytli zdravotné problémy, ktoré nám bránili pustiť sa do intenzívnej prípravy. Napriek tomu mala klientka hlavne aeróbnu aktivitu a kruhový tréning vo fitness centre + samozrejme, ketodiéta. Napriek zdravotným obmedzeniam schudla, čo hodnotím ako skvelý výsledok.

3. Ešte čitateľom poraďte nejaké zaujímavé cviky, ktoré by ich vedeli dať rýchlejšie do formy po diéte.

Po diéte je najdôležitejšie prejsť na stravovací režim, ktorý nespôsobí jojo efekt, takže moje odporúčanie je, aby zostala skladba stravy opäť na nízkom príjme sacharidov a zvýšenom príjme tukov a bielkovín. Nezabúdať na vlákninu, piť veľa tekutín a hlavne pravidelnú fyzickú aktivitu, napr.aj pod dohľadom skúseného trénera. Zaručene to bude fungovať dlhodobo.

 Chcete dosiahnuť taký skvelý výsledok ako pani Beáta? Vyberte si z našich diétnych plánov a pustite sa do komfortného chudnutia.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov