🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

A ja som to zmenila

25. 7. 2014Tento článok vám zaberie 5 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Alena. Celý svoj doterajší život som bojovala s predsudkami, úškrnmi a s posmechom iných ľudí na svoju postavu či váhu. Odmalička som bola terčom výsmechu v triede medzi spolužiakmi, ich oči pripomínali pohľady na atrakciu v cirkuse.

Hovorí sa že človek si dokáže zvyknúť na čokoľvek...myslím si že je to pravda, ale ak človek chce, dá sa to zmeniť. A ja som to zmenila.

Alena, ktorá schudla s proteínovou diétou KetoDiet, na fotke pred a po svojej chudnúcej premene.

Počas života som stále trpela na globálny problém menom „obezita“. Vyskúšala som aj veľa diét asi ako každý, samozrejme že žiadna nezabrala. Vždy som zhodené kilá nabrala spať a nejaké sa k nim ešte pridali. Keďže som nikdy nebola nejakýšportový typ človeka, preto sa pridali aj zdravotné problémy. Moje sebavedomie sa nedalo snáď ani zmerať a spoločenský život ani neexistoval.

Sedavé zamestnanie, žiadny pohyb, nepravidelná strava a stres viedli len k depresiám. Najväčší zlom v mojom živote bola nečakaná smrť otca. Zabil ho jeho vlastný uponáhľaný a nezdravý životný štýl. Preto som urobila veľkú hrubú čiaru aby som zmenila svoj osud „tučnej starej dievky“.

A tu sa to začalo. Stretla som sa s poradkyňou, ktorá mi predstavila firmu KetoDiet. Priznám sa že, keď som si ju vypočula, pomyslela som si: “takých tu už bolo!“. Do detailov mi vysvetlila o čo ide, ale nevedela som si vôbec predstaviť život bez „základných potravín“ ako je chlieb, maslo, zemiaky a podobne. Po istom čase keď som naďalej viedla svoj zaužívaný životný štýl začala mi moja váha viac a viac prekážať.

Nesvedčalo mi žiadne oblečenie, odfukovala som pri vyšlapaní na prvé poschodie a nemala som žiadnu energiu. A tak som si jeden deň povedala, že tu diétu teda skúsim. Samozrejme nasledovali isté pravidlá ako: žiadny alkohol, žiadne bežné jedlo, žiadne sladkosti. Treba sa zbaviť zásob. Preto som posledný deň môjho starého života zjedla všetko čo bolo v chladničke, porozdávala všetky sladkosti a maškrty a večer som nepohrdla ani alkoholom. Po takomto ťažkom dni aj pre moje tráviace ústrojenstvo som si dala prvú dávku KetoDiet.

Nebolo to ľahké, nakoľko tento nápoj nebol vôbec príjemnej chute. Po prvom hlte som sa dlho odhodlávala na ďalší. Chcela som to hneď vzdať, ale v chladničke som mala chladený vzduch a obchod v dedine bol zatvorený. Musela som to zvládnuť. Po troch hodinách nasledoval ďalší nápoj, a potom ďalší a ďalší. Pila som ich s čoraz menším odporom. Poradkyňa mi poradila nech to vyskúšam s kávou a vtedy som si ku Ketodiet našla svoju cestu.

Ako išiel deň za dňom, pomaly som si zvykala na úplne iný stravovací režim, vyhovovalo mi že som nemusela variť a vláčiť domov ťažké nákupy potravín. Naučila som uvládať svoje chute a používať KetoDiet aj v spoločnosti. Po prvom týždni prišlo na rad váženie. Vážila som sa veľmi nerada no mojom prípade váha ukazovala veľký úbytok, čo bolo neuveriteľné a samozrejme motivujúce.

Bola som veselá a usmievavá čo ocenilo aj moje okolie. Pokračovala som v programe teda naďalej. Odolávala som všetkým sladkostiam, stravovaniu sa v reštaurácii a na mala som nastavené budíky na každú konzumáciu KetoDiet. Nakoniec bolo pre mňa hračkou vydržať celých 28 dní. Už po prvom kroku bolo moje okolie nadšené a následoval krok druhý.

Keďže som už ovládala ako si nápoje miešať a dávkovať, pridala som k tomu len dve jednoduché jedlá z jedálnička. So spoluprácou poradkyne a odborného trénera som zaradila do svojho života aj pohyb. Povedala som si že 45min 3x týždenne ma nezabije. Naozaj je to minimum čo človek môže urobiť. Ďalších 6 týždňov som dodržiavala pokyny v brožúre a moja váha stále klesala. 

Po pol roku udržiavania svojej váhy som skúsila program KetoDiet znova. Veď keď to fungovalo prvý krát, musí aj druhý. Ako na to som už vedela, takže to bolo jednoduchšie. V súčasnosti moja váha klesla a cítim sa skvelo. Moje okolie ma teraz nespoznáva a počúvam samé lichotivé slová. Moje sebavedomie sa zlepšilo, viac sa usmievam a viac úsmevov mi je opätovaných. Teraz môžem chodiť na nákupy a nemusím si vyberať len z oddelenia nadmerných veľkostí.

Dokonca som sa odhodlala ísť na kúpalisko v dvojdielnych plavkách. KetoDiet mi zmenil život od základu, moje zdravotné problémy sa stratili a moje priority sa obrátili o 180°. Môj život je lepší, kvalitnejší a hlavne si ho užívam. A zato vďačím tímu KetoDiet, svojmu trénerovi, rodine, priateľom a ľuďom okolo seba.                                                                                      

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov