🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

K nadváhe ma dohnal stres a zlé stravovacie návyky

16. 6. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Od detstva som bola športový a štíhly typ. Robila som rôzne druhy športov a nikdy som sa nemusela obávať o svoju postavu. Ani po prvom pôrode. Lenže prišiel stres, problémy v manželstve, materská a zlé stravovacie návyky. Nadváha bola zrazu na svete.

Čitateľka Katka, ktorá sa rozhodla schudnúť s KetoDiet.

Začnem chudnúť potom

Zakaždým som si nahovárala, že začnem chudnúť potom a pôjde to samo. Lenže chudnúť som nezačala ani po druhom pôrode. Dokonca som musela skončiť s obľúbenou jazdou na koni, pretože moja váha bola alarmujúca. Niekoľkokrát som sa snažila schudnúť na vlastnú päsť, ale zakaždým sa dostavil ten príšerný jojo efekt. Cítila som sa trápne, pretože mi robilo ťažkosti dobehnúť aj svojho päťročného syna pri ceste do škôlky. Preto som sa rozhodla pustiť do chudnutia s KetoDiet.

Znovu zasadnúť do konského sedla

Najviac som sa obávala, že budem pri varení jedla pre mojich dvoch synov ochutnávať a pokazím si tým zoštíhľujúci režim. Našťastie môj najstarší syn sa chopil ochutnávania za mňa. Mojím najväčším snom bolo dopriať si moderné oblečenie, na ktoré som neustále s obdivom pozerala v obchodoch. A, samozrejme, znovu zasadnúť do konského sedla, to bolo moje veľké želanie. Počas chudnutia som sa cítila skvelo, jedlá mi chutili, obzvlášť som si obľúbila proteínové tyčinky. Wow! Prekvapilo ma, že chudnutie išlo ako po masle, presne tak, ako nám na začiatku sľubovala výživová poradkyňa KetoDiet. S kolegyňami z projektu sme sa po jeho ukončení dohovorili, že budeme chudnúť ďalej a pokúsime sa dostať na našu pôvodnú váhu. A ja verím, že to dokážeme.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov