🌜 Night Shopping –24 % takmer na všetko* s kódom NIGHT2D4 🌛 Do nedele prebieha tiež 🌸 jarný výpredaj so zľavami až 50 %.

Ako mne zmenil KetoDiet život ...

22. 6. 2015Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Lubka, mam dve deti a som šťastne vydatá. Rada by som sa s Vami podelila o svoj pribeh, ako mne zmenil KetoDiet život.

Ako mne zmenil KetoDiet život. Pozrite sa

Môj problém s nadváhou sa so mnou ťahá už dlhšiu dobu. Doteraz som skúšala už všetko možné. Diety, tabletky, hladovky....Bud som nevydržala, alebo len krátku dobu a aj to s ťažkym bojom. Bola som hladná a trpela som pri dietach. Mojmu manželovi sa páčim aká som, preto som to nakoniec vzdala.

Až jedného dňa, ked som bola na lymfodrenaži v salóne Relax Martin, mi majitelka Peta Ptakova Revayova doporučila KetoDiet. Ak mám úprimne povedať, bola som skeptická. Ale aj napriek tomu mi venovala toľko času a rozprávala s takým presvedčením, až som si povedala, že to skúsim.

A naozaj to funguje! Vydržala som 4 týždne a schudla som. Po 4 týždňoch som sa stravovala normálne a aj napriek tomu som schudla dalšie kg. Teraz som si dala zase ketodiet. Vyhovuje mi, cítim sa pri nej v pohode, nie som hladná a hlavne cítim sa " odlahčená" naučila som sa režimu stravy 5 krát za den a tiež pitný režim. Je to uplne super.

Odporúčam vrelo KetoDiet všetkým, ktorí už vyskúšali všetko ako ja a nič nefungovalo, lebo toto je reálna cesta k zníženiu hmotnosti za krátky čas, s možnostou udržania na dlhú dobu a bez jojo efektu. Veľkou pomocou mi bolo, že v Relax Martin majú vždy všetok tovar KetoDiet na prevádzke a tak nemusím čakať, kým mi príde domov poštou. Mám u nich možnosť kúpiť si výrobky jednotlivo, nie cele balenie a tak si poskladám po pár kusoch len to, co mi chuti. Maju 4 prevádzky a tovar je k dispozícii na každej z nich. Ďakujem ešte raz spoločnosti KetoDiet, a tiež spoločnosti Relax Martin, na ktorú nedám dopustiť, lebo u nich to predajom výrobkov KetoDiet nekončí....

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov