🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Chcela som sa páčiť sama sebe

12. 4. 2017Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Alena. Pri výške 175 cm som vážila 110 kg. Držala som veľa diét, ale pri žiadnej som nevydržala až do konca. KetoDiet som spoznala vďaka svojej kamarátke, ktorá mi ju odporučila.

Alena, ktorá schudla s proteínovou diétou KetoDiet, na fotke už po svojej chudnúcej premene.

Stačí len chcieť

Chcela som schudnúť pre svoj osobný pocit, aby som sa sama sebe páčila. Vyhovovalo mi, že jedlá sú jednoduché a dajú sa rýchlo pripraviť, dosť mi to uľahčilo prácu. Keď som bola mimo domova, stačilo vziať proteínové jedlo do kabelky a o všetko bolo postarané. Od začiatku som využívala pomoc zo strany výživových poradkýň KetoDiet, pretože som si nebola istá, čo a ako. Po chvíli som sa však rýchlo zorientovala a zistila, že to nie je žiadna veda. Naopak. Je to také jednoduché, stačí len chcieť.

Vďaka športu lepšie výsledky

Prvý týždeň bol trošku náročnejší, ale hneď ako ho máte za sebou, máte to takmer vyhraté. Potom si už zvyknete a všetko ide ako po masle. Každé ráno som pila vodu s citrónom, to sa stalo pravidelnosťou a pekne ma to naštartuje do nového dňa. Z jedál mi najviac chutil proteínový nápojgulášová polievka. Po ukončení 3. kroku som sa držala ďalej zdravej stravy, jedla som pravidelne a dodržiavala pitný režim. Skončenie diéty neznamená, že sa hneď vrhnem na sladké, všetko úsilie by prišlo nazmar. Uvedomila som si, že som sa prejedala a hlavne na noc. Nezabúdam ani na šport. Vďaka nemu ešte viac zvýrazníte výsledky chudnutia. Obľúbila som si aj nové proteínové cestoviny KetoDiet. Je výborné, že sa cestovín nemusíte vzdať ani pri diéte. Pochutnáte si, ale nepriberiete. Skoro ako by človek ani nedržal diétu, pretože všetky proteínové jedlá sú také dobré. Pretože chcem ešte pár kilogramov zhodiť, budem pokračovať v redukcii hmotnosti ďalej. A veľmi sa teším, ako mi to potom ešte viac pristane.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov